Εθνικά Θέματα

Η ΕΑΒ και το προσωπικό της παρόντες στην κρίσιμη συγκυρία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, στην συγκυρία των δύσκολων ημερών λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, η εταιρία συνεχίζει την λειτουργία της για τη διασφάλιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και την υλοποίηση των συμβατικών υποχρεώσεων έναντι Ξένων πελατών.

Έτσι, με απόλυτη προτεραιότητα το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμενων, εντός του τρέχοντος μηνός Μαρτίου αποδόθηκαν για επιχειρησιακή αξιοποίηση στην Πολεμική Αεροπορία ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215, ένα μεταφορικό  C-130 και ένα F-4E.

Την ίδια περίοδο, σε ικανοποίηση συμβατικών υποχρεώσεων απεστάλη στην Lockheed Martin, ένα υποσυγκρότημα δοκιμών υλικών C-130J, τα οποία κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην ΕΑΒ που αποτελεί αποκλειστική πηγή προμήθειας για την παγκόσμια αγορά.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, η Διοίκηση της Εταιρίας, με πρωταρχικό μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των οικογενειών τους, των πελατών της, των συνεργατών και κατ’ επέκταση του κοινωνικού συνόλου μεριμνά – ως οφείλει – για την πλήρη εφαρμογή των οδηγιών και μέτρων που αποφασίζει η Πολιτεία.

Η Διοίκηση της ΕΑΒ, τονίζει τον κυρίαρχο και  πρωταγωνιστικό ρόλο των εργαζομένων που συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά τη μάχη από τους χώρους εργασίας τους και τους απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας