Η Κραυγή του Ενστόλου

Η εγκληματικότητα δεν θα σταματήσει ποτέ όταν το κράτος είναι απών

του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου

Έχω επισημάνει πολλές φορές, με την ιδιότητά μου ως Αξιωματικός της Γ.Α.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τις τεράστιες ελλείψεις στην επάνδρωση των Υπηρεσιών του Σώματος στη Συμπρωτεύουσα, τη συρρίκνωση και την άσχημη κατάσταση των περιπολικών και τον μη επαρκή εξοπλισμό των Αστυνομικών.

Αποτέλεσμα αυτής της αλγεινής κατάστασης είναι η γιγάντωση της εγκληματικότητας που καθιστά πλέον την ασφάλεια των πολιτών ζητούμενο.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικές περιπτώσεις αποτελούν τόσο οι αμέτρητες κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα όσο και η τελευταία μόδα των επιθέσεων των Αντιεξουσιαστών σε βάρος Αστυνομικών.
Αξίζει να σημειώσω εδώ ότι στην πλειοψηφία μας οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας ασκούμε το λειτούργημά μας με αυταπάρνηση και φιλότιμο προσπαθώντας να φέρουμε αποτελέσματα κάτω από αντίξοες συνθήκες, ιδίως δε αν λάβουμε υπόψη και τις βίαιες περικοπές που έχουν υποστεί οι μισθολογικές μας αποδοχές.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ, ως ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, την απόλυτη αδυναμία της Αναρχοκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτέρως της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ν’ αντεπεξέλθει έστω και στοιχειωδώς στο ρόλο του.
Έχουν εγκαταλείψει την Ελληνική Αστυνομία στην τύχη της, χωρίς μέσα, χωρίς σύγχρονο εξοπλισμό, χωρίς ούτε καν καινούριες στολές κι έχουν καταστήσει τους πολίτες έρμαιο στα χέρια των εγκληματιών, με μόνη τους ελπίδα να μην αποτελέσουν ένα ακόμη στατιστικό δείγμα στον πλούσιο κατάλογο του εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη.

Η απουσία της ασφάλειας των πολιτών σε μια οργανωμένη κοινωνία δηλώνει ότι παύει να υπάρχει το κράτος Δικαίου.-

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας