Η Κραυγή του Ενστόλου

Η μόνη λύση στο «καρκίνωμα Αναρχία» είναι η καταστολή

του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου

Με αφορμή το πρωτοφανές περιστατικό ανάμεσα σε Λιμενικούς και ένοπλη ομάδα Αντιεξουσιαστών θα πρέπει να πω τα εξής:

Αρχικά το Λιμενικό προφανώς από άγνοια του επικεφαλής της επιχείρησης για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια δεν ενημέρωσε αρμοδίως και έγκαιρα την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να στείλει τις απαιτούμενες δυνάμεις για τη διασφάλιση της έρευνας και την προστασία των κρατικών λειτουργών που επιλαμβάνονταν.

Ποιος Αστυνομικός μπορεί όμως να κατηγορήσει συνάδελφο Λιμενικό που πήγε να επιχειρήσει επειδή δεν γνώριζε το γκέτο των Εξαρχείων;
Θα πρέπει επίσης να καταστήσω σαφές πως αν υπάρχει Πολιτική βούληση τα άβατα τελειώνουν μέσα σε μερικές μέρες.

Δεν θα υπεισέλθω σε ανάλυση του περιστατικού αφού αυτό δεν ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο αλλά μόνο τις αρμόδιες Αρχές. Το θέμα αποκατάστασης της τάξης στα Εξάρχεια είναι πρωτίστως Αστυνομικό.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει τους μηχανισμούς και την ικανότητα αν της δοθεί η Πολιτική εντολή να επαναφέρει την κανονικότατα.
Αστείες εκτιμήσεις του μόνο με καταστολή δεν υπάρχει αποτέλεσμα είναι δικαιολογίες κάποιων για να μην πράξουν τα αυτονόητα.

Οι έκτακτες ανάγκες απαιτούν έκτακτες λύσεις.

Η πρόληψη θα έρθει σε δεύτερο χρόνο για να διατηρήσει το αποτέλεσμα που έφερες.
Θα πρέπει τηρώντας πάντα το Σύνταγμα και τους Νόμους να είσαι ΣΚΛΗΡΟΣ και ΑΠΟΛΥΤΟΣ για να περάσεις το μήνυμα πως το Κράτος είναι εδώ για να διασφαλίσει την τάξη και ασφάλεια σε οποιαδήποτε γειτονιά και να φύγουμε από το καθεστώς ανομίας που βιώνουμε.

Φαιδρότητες άσχετων σε επιχειρησιακό επίπεδο συνδικαλιστών του τύπου μόνο με Στρατό μπαίνεις στα Εξάρχεια και εκφράσεις λαϊκής ‘’που πας ρε Καραμήτρο’’ δεν συνάδουν με τον επαγγελματισμό και το ήθος του Έλληνα Αστυνομικού και μόνο κακό κάνουν με αποτέλεσμα ο πολίτης να χάνει την εμπιστοσύνη του στην Αστυνομία.
Η παραβατικότητα στα Εξάρχεια είναι ένας καρκίνος.
Χρόνια τώρα βρισκόταν σε μια σταθερή κατάσταση, με τις εκάστοτε Κυβερνήσεις να μην παίρνουν δραστικά μέτρα για να μην χαρακτηριστούν Ακροδεξιοί λες και όποιος επιζητά την τάξη σε αυτή τη χώρα είναι Φασίστας.

Ο καρκίνος αυτός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεταστάσεις παντού.
Γιατί;

Είναι γνωστό σε όλους πλέον πως Στελέχη από το Κυβερνών κόμμα δείχνουν ας πούμε μια ήπια και ιδιαίτερη ανοχή σε ακραία στοιχεία που αυτοπροσδιοριζονται στον Αναρχικό χώρο.
Άτομα που επιζητούν αίμα Αστυνομικών, γενικευμένο χάος, ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρων ενώ ήδη είναι γνωστό στις Ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ πως κάποιοι εξ αυτών φλερτάρουν με την Τρομοκρατία.
Δεν τολμούν να τους πειράξουν, για να μην πω πως κάνουν τα στραβά μάτια στην πολυεπίπεδη παραβατική συμπεριφορά τους μιας και δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως εκλεγμένοι σχετίζονται άμεσα με τέτοια άτομα.
Ο καρκίνος που φυλάνε κάποιοι σαν κόρη οφθαλμού έχει γιγαντωθεί, είναι παντού.
Λύσεις υπάρχουν.

Έστω και τώρα πάρτε την σωστή απόφαση και αφήστε τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους. Τότε κάτι θα αλλάξει σ’ αυτή την όμορφη γειτονιά που μένουν απλοί πολίτες με δικαίωμα να βιώνουν το αίσθημα ασφαλείας που αρμόζει στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και όχι την ασυδοσία.-

 

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post