Η Κραυγή του Ενστόλου

Η Μονμάρτρη των Εξαρχείων

Με αφορμή δήλωση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ΔΗΜΟΣΙΑ ως Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ την ανησυχία μου απέναντι σε κινδύνους που μπορεί να δημιουργούν ή να δημιουργήσουν στο μέλλον αισθήματα άγνοιας κινδύνου ή επικίνδυνες αυταπάτες από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο λόφος » Μονμάρτρη » των Εξαρχείων, όπως αποκάλεσε την περιοχή η Υφυπουργός κυρία Κατερίνα ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, αποτελεί για τους Αστυνομικούς και τους πολίτες τον «Γολγοθά» του καθημερινού πολέμου με το ποινικό έγκλημα και την τρομοκρατία, αφού τους έχει παραχωρηθεί άσυλο και έδαφος που αποτελεί άβατο για το Νόμο και τη Δικαιοσύνη.

Οι εκατοντάδες τραυματίες και εγκαυματίες Αστυνομικοί και πολίτες, οι τεράστιες καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στο άβατο και πέριξ του άβατου των Εξαρχείων δεν προέκυψαν από πολιτισμικές δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις διανοουμένων αλλά από ληστρικές επιθέσεις κακοποιών.

Θα έλεγα στη κυρία Υφυπουργό να μην επισκεφθεί την Μονμάρτρη των Αθηνών χωρίς να έχει πάρει μαζί της ολόκληρη την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης διότι κινδυνεύει να τύχει της υποδοχής της Μαρίας ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ από τις μολότωφ της εμπροσθοφυλακής των Εξαρχείων.

Τέλος θα ήθελα η κυρία Υφυπουργός να πάρει πίσω ή να ανασκευάσει την προκλητική δήλωσή της, σεβόμενη τους εκατοντάδες τραυματίες πολίτες και Αστυνομικούς που φαίνεται τελικά να τους αγνοεί και να τους περιφρονεί.-

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post