Απόψεις

«Καμμενίστικες»… κωλοτούμπες

Κατά το ναυάγιο ο ρόλος του σωστού καπετάνιου είναι, να προσπαθήσει να σώσει το σκαρί του, αλλιώς χάνεται μαζί του και εκείνος. Επέλεξα να κάνω χρήση της ναυτικής ορολογίας, για να αναφερθώ στον Πάνο Καμμένο, θεωρώντας ότι θα την κατανοήσει περισσότερο, αφού έχει υιοθετήσει – όντας ΥΠΕΘΑ – την στρατιωτική συμπεριφορά σε αρκετές εκφάνσεις της ζωής του.

Γράφει η Θάλεια Χούντα
Δημοσιογράφος

Η Συμφωνία των Πρεσπών έμελλε να εξελιχθεί στο Βατερλώ της πολιτικής του πορείας, οδηγώντας στην πολιτική κατακρήμνιση τόσο τον ίδιο όσο και τον πολιτικό φορέα του οποίου ηγείται.
Τα στελέχη του ανά την Ελλάδα έχουν τραπεί με τάχιστο ρυθμό εκτός κόμματος, θέλοντας να αποδείξουν, ότι δεν επιθυμούν να έχουν καμία πλέον σχέση με το πάλαι ποτέ – κατά δήλωσή του -πατριωτικό αυτό κόμμα.

Οι δημοσκοπήσεις απλώς αποτυπώνουν σε αριθμούς την καταστροφή των ΑΝΕΛ, η οποία αποτελεί την απτή απόδειξη της μέγιστης εθνικής κωλοτούμπας που πραγματοποίησε ο Καμμένος για ακόμη λίγους μόλις μήνες στην εξουσία.

Ο Πάνος Καμμένος δεν υπήρξε ποτέ ηγέτης, γιατί πολύ απλά δεν διαθέτει τη στόφα ηγέτη.
Θεώρησε ότι με ¨καμμενίστικες¨ κωλοτούμπες θα έφτανε μέχρι τέλους με τον κυβερνητικό του εταίρο. Δεν είχε διανοηθεί, ούτε στα χειρότερα του όνειρα, ότι στο πολιτικό του τέλος θα κατέληγε μόνος του.

Οι λίγοι επιπλέον μήνες παραμονής στην καρέκλα του, του στοίχησαν την απώλεια, όχι απλά πολιτικών στελεχών αλλά και προσωπικών φίλων, που τους συνέδεαν χρόνια φιλίας.
Οι ΑΝΕΛ φυλλοροούν και ο υπαίτιος είναι ένας, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος μην μπορώντας να διαχειριστεί την συγκεκριμένη κρίση – πως θα μπορούσε άλλωστε – επέλεξε για πολλοστή φορά να εκπλήξει το Πανελλήνιο με την δήλωση του κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Υποστήριξε λοιπόν, πως όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Θα μπορούσα να θέσω αρκετά ερωτήματα.

Γιατί να αποχωρήσει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι προγενέστερα της υπογραφής;
Γιατί να μην αποχωρήσει, έστω στην παρούσα χρονική φάση.
Γιατί το προαναγγέλει και απλά δεν το πράττει;

Όμως θα επιλέξω να αφήσω άνευ σχολιασμού την συγκεκριμένη δήλωση και θα παραθέσω τον τίτλο της Washington Post: Ελληνική αχτίδα μετά τον λαϊκισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ .

Είμαι απολύτως βεβαία, ότι ο Πάνος Καμμένος θα τον κατανοήσει επακριβώς, αφού είναι γνωστά τα φιλοαμερικανικά του αισθήματα και είναι σίγουρο, ότι δεν θα διαφωνήσει με το μήνυμα που αποστέλλει το συγκεκριμένο άρθρο.

Ακολουθήστε την Θάλεια Χούντα στα socials:

      

 

Πηγή: https://fimotro.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας