Κυρίως Θέμα Στη διόπτρα της Θάλειας

«Κάνε, ότι κοιμάσαι …»

της Θάλειας Χούντα

Μέσα στο όλο πολιτικό προεκλογικό κλίμα και τους πολλούς υποψήφιους βουλευτές πρέπει, να θυμηθούμε, να ξεχωρίσουμε και να αναφερθούμε στο Ν. Τόσκα. Ναι! Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη επί πολλά έτη! Αυτόν, που επί υπουργίας του στην Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική, κάηκαν 102 άνθρωποι στο Μάτι και η μισή Ανατολική Αττική.

Όσοι περιμένετε με το άρθρο αυτό, να ασκηθεί σκληρή κριτική, κάντε λάθος.

Επειδή για ΠΡΩΤΗ φορά κατέρχεται σε εκλογές με σταυροδοσία, εγώ και όλοι μας συμπαραστεκόμαστε στο «πολιτικό ον» Ν. Τόσκας. Τόσα χρόνια αν. υπουργός και υπουργός δεν είχε εκλεγεί ποτέ με σταυρό, αλλά αρχικά είχε διοριστεί και εκ των υστέρων είχε εκλεγεί με λίστα! Για τέτοια εκλογική διαδρομή μιλάμε …

Πολλά είχε πει επί υπουργίας του και λιγότερα είχε κάνει. Όμως η πιο μεγάλη φράση, που αντικατόπτριζε την οπτική του στο θέμα της ασφάλειας, ήταν το «Κάνε, ότι κοιμάσαι …»!

Μια απλή φράση του ανδρός που όμως έγραψε μια μεγάλη ιστορία!!!

Πρέπει, να νιώθουν πολύ τυχεροί οι ψηφοφόροι του Δυτικού τομέα της πάλαι ποτέ Β’ Αθηνών, που έχουν την ευκαιρία, να δείξουν στον τ. υπουργό την ευγνωμοσύνη τους και την αγάπη τους. Όλοι μαζί πρέπει, να οδηγηθούν στις κάλπες και εμπράκτως, να στηρίξουν τον άνθρωπο, που τους έφτασε στο σημείο, από την πολύ ασφάλεια και σιγουριά, να κοιμούνται «με ανοικτά παράθυρα».

Επίσης, πρέπει, να νιώθουν το ίδιο και περισσότερο τυχεροί οι πρώην στενοί συνεργάτες του Ν. Τόσκα, που τους δίνετε η δυνατότητα, να στηρίξουν τον άνθρωπο, που τους είχε δίπλα του και τους έδωσε τη δύναμη της καρέκλας. Ως υπουργός ακόμη και για το «μεταναστευτικό» είχε ειδικό αξιωματικό … Βέβαια! Δεν ήταν τίποτα τυχαίος ο υπουργός και ο ειδικός «σύμβουλός» του … Μόνο που οι πληροφορίες μου αναφέρουν, ότι δεν τον στηρίζει ο συγκεκριμένος και τόσο ανοικτά. Μήπως, επειδή την «πάτησε» με υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο στήριζε πέραν του δέοντος; Και τώρα που δεν εκλέχθηκε Δήμαρχος ο υποψήφιος, μήπως έχει πρόβλημα και ο υπουργός μας; Ή μήπως η επικείμενη κυβερνητική αλλαγή τον έχει κάνει, να μαζευτεί, μπας και ξεχαστεί; Όμως, οφείλω να τοποθετηθώ και να θυμίσω, ότι τίποτα απολύτως δεν θα ξεχαστεί και κανένας απολύτως δεν θα ξεχαστεί!

Υπουργέ μας, τελικά είναι δύσκολη διαδικασία η εκλογή με σταυρό. Όσο ήσουν στο ΠΡΑΤΤΩ, τα πράγματα σου ερχόντουσαν πιο βολικά.

Καλού κακού πάντως, την Κυριακή το βράδυ μην δεις τα αποτελέσματα και «Κάνε, ότι κοιμάσαι …»!

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας