Η Κραυγή του Ενστόλου

Καθαρές κουβέντες προς την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου

Άλλο ο έλεγχος στα Μέτρα κυκλοφορίας και άλλο ο έλεγχος στα Μέτρα προσωπικής και κοινωνικής υγιεινής.

Οφείλει ΑΜΕΣΑ λοιπόν το Αστυνομικό Συνδικαλιστικό Κίνημα ΕΝΩΜΕΝΟ να πάρει θέση και να βροντοφωνάξει προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ έχει καμία δουλειά ο Αστυνομικός να ελέγχει το νόμιμο της προσωπικής υγιεινής κάθε πολίτη.

Η αντίδραση μας πρέπει να είναι ξεκάθαρη προς τη Πολιτική Ηγεσία.

Η Πολιτική Προστασία, ως εποπτεύουσα Αρχή, ν’ αποσπάσει αν χρειάζεται προσωπικό από Φορείς του Δημοσίου ώστε να γίνουν οι αρμόδιες Μονάδες Ελέγχου υγιεινής και αυτές να έχουν πρωτεύοντα λόγο στα οποιαδήποτε Μέτρα αποφασίσει η Πολιτεία ώστε να επιβάλλουν και τα πρόστιμα που θα οριστούν.

Το Αστυνομικό Προσωπικό έχει βάλει πλάτη σε όλες τις δύσκολες συνθήκες και αυτό δεν έχει αναγνωριστεί.
Εμείς θα συνεχίσουμε τη προσφορά μας και τις υπηρεσίες μας για το κοινό καλό, όπως πάντοτε, αλλά ΔΕΝ θα γίνουμε το ιστορικό παράδειγμα όπου ο Έλληνας Αστυνομικός για όλα υπάρχει και όλα τα κάνει.

Με λίγα λόγια ΔΕΝ θα γίνουμε τα παιδιά για όλες τις δουλειές.

Όταν ο υπαρκτός κοινωνικός χλευασμός και η πολιτική απαξίωση προς τον κάθε Έλληνα Αστυνομικό μετατραπούν σε ηθική και υλική επιβράβευση αλλά και σε αναγνώριση της προσφοράς του προς το κοινωνικό σύνολο τότε ίσως αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει ελπίδα, ότι δεν έχουν χαθεί όλα και ότι το Σύστημα αρχίζει να κινεί τα γρανάζια του ως προς την σωστή κατεύθυνση.-

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post