Ίλον Μασκ: «Παίρνει κεφάλια» στο Twitter, και φόρεσε πανοπλία 7,5 χιλιάδων δολαρίων στο Halloween πάρτι της Χάιντι Κλουμ 


Ο Ίλον Μασκ «παίρνει κεφάλια» στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης , και τι ποιο φυσιολογικό (γι’ αυτόν) να εμφανιστεί με πανοπλία για να αντιμετωπίσει και τις επιθέσεις! 

Τη Δευτέρα, ο Μασκ διέλυσε το διοικητικό συμβούλιο του και έγινε «ο μοναδικός διευθυντής του». Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο Μασκ εθεάθη να φεύγει από τα κεντρικά γραφεία του στη Νέα Υόρκη μαζί με μια τεράστια παρέα που περιελάμβανε ένα από τα παιδιά του, την ομάδα ασφαλείας του και τη μητέρα του. 

Λίγο αργότερα, ο Μασκ εμφανίστηκε στο ετήσιο Halloween πάρτι του μοντέλου Χάιντι Κλουμ ντυμένος με… την κόκκινη δερμάτινη πανοπλία Devil’s Champion κόστους 7,5 χιλιάδων δολαρίων!

Η πανοπλία του «Πρωταθλητή του Διαβόλου» ίσως να ενέχει συμβολισμό: σχεδόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων συμφωνίας για την απόκτηση του την περασμένη Πέμπτη, ο Μασκ «καρατόμησε» τέσσερα κορυφαία στελέχη του. 

Σαρωτικές απολύσεις αναμένονται τώρα στην εταιρεία, με περίπου το 25% του 7.500 εργαζομένων συνολικά στην πλατφόρμα να αναμένεται να χάσουν τις δουλειές τους. Ο Μασκ σκοπεύει να επανεξετάσει τις πολιτικές ελέγχου περιεχομένου της εταιρείας και τις απαγορεύσεις για χρήστες, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, που παραβίασαν στο παρελθόν τις πολιτικές της πλατφόρμας. 

ELON

Πηγή: skai.gr

Πηγή Skai News