Η Κραυγή του Ενστόλου

«Λίγο ενδιαφέρον περισσότερο»

του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου

Αν όλοι αυτοί οι Υποστράτηγοι που προσπάθησαν στις πρόσφατες κρίσεις να κρατηθούν με νύχια και με δόντια στις θέσεις τους, αφιέρωναν το 20% της ενέργειας τους για να διορθώσουν τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στην ΕΛ.ΑΣ, τότε ίσως οι συνάδελφοι να πληρωνόταν τα νυχτερινά τους, να είχαμε καθαριότητα στα Αστυνομικά Τμήματα και ασφαλή περιπολικά στους δρόμους.

Η λέξη Ηγεσία η οποία χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους Υποστρατήγους ως φυσική Ηγεσία δεν μπορεί να χρησιμοποιείται πλέον γιατί ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτούς.
Ο Ηγέτης βάζει το καλό του συνόλου πάνω από το ατομικό του και οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον.
Η λέξη μάνατζερ όμως είναι η κατάλληλη.

Μόνο έτσι μπορείς να περιγράψεις σωστά την κατάσταση στην Ελληνική Αστυνομία, λέγοντας ότι έχει κακούς μάνατζερ.
Αυτός είναι ο λόγος που πάει από το κακό στο χειρότερο, όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με τις χθεσινές κρίσεις.
Οι μάνατζερ νοιάζονται μόνο για τις θέσεις τους και όχι για την επίλυση των προβλημάτων που εμφανίστηκαν κατά την διοίκηση τους.

Κουράγιο συνάδελφε που εργάζεσαι και αναπνέεις στο πεζοδρόμιο γιατί ξεκινάει άλλος ένας δύσκολος χρόνος με κακούς μάνατζερ και τους χειροκροτητές – υποτακτικούς τους που ζουν προφυλαγμένοι στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία τους.

Και ο νοών νοείτω.-

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post