Η Κραυγή του Ενστόλου

Μάσκα και μαθητές

του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου

Το Κίνημα κατά της μάσκας Διεθνώς είναι υποσύνολο του Κινήματος των αρνητών της ύπαρξης του COVID-19.

Οι πιο προχωρημένοι μάλιστα στη Σοφιστική από τους πολεμίους της μάσκας θα ξεγλιστρήσουν μ’ ένα «ναι μεν αλλά» αν τους ρωτήσεις πώς συμβιβάζεται η απώλεια 900.000 ζωών με την ανυπαρξία θανατηφόρου ιού.

Θα μας πουν δηλαδή πάνω κάτω τα εξής:

«Ίσως υπάρχει ιός όμως η μάσκα είναι ανελεύθερη και επικίνδυνη ιδίως για τα παιδιά.

Ποιος το λέει αυτό;

Μα οι φίλοι μου στο Facebook, ο Παπάς στην εκκλησία, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου που είναι Άγιος άνθρωπος και μορφωμένος, ο ξάδελφος του κουμπάρου μου που είναι γιατρός στην Αμερική» και άλλα τέτοια επιστημονικά δηλαδή.

Παρότι δεν υπολειπόμαστε σε αρνητισμό από τις υπόλοιπες χώρες μέχρι προχθές δεν είχαν γίνει διαδηλώσεις στην Ελλάδα κατά της μάσκας ειδικά ή κατά του «ψεύτικου COVID-19 και της απατηλής Πανδημίας» όπως έχουν γίνει σε πολλές Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές πόλεις, οργανωμένες από κάθε καρυδιάς Ακροδεξιό καρύδι, φαγωμένο από τον αενάως μεταλλασσόμενο ιό του πλανητικού πλέον Τραμπισμού.

Επιτέλους προχθές γίναμε κι εμείς Ευρώπη και Αμερική με διαδηλώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο, στα Χανιά και αλλού κατά του «φίμωτρου», των εμβολίων και των test αλλά και εναντίον των Πολιτικών και της Πολιτικής, καθόλου περίεργο βέβαια αφού πρόκειται για τυπικό γνώρισμα των Ακροδεξιών πεποιθήσεων.

Στην Ελλάδα ο αρνητισμός κατά του COVID-19 έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Ελληνοχριστιανισμού δηλαδή καθοδηγείται «πνευματικά» από Κληρικούς κάθε βαθμίδας αλλά και από τις Κιτρινοφυλλάδες που εμπορεύονται Προφητείες, Θαύματα και κάθε παιδαριώδη Συνωμοσιολογία.

Επίσης καταχράται τη Σημαία εμφανίζοντάς την σαν άλλοθι και σαν συντριπτικό επιχείρημα.

Στο ιδρυτικό Ιντερνετικό προσκλητήριο είδαμε την ανυπεράσπιστη έτσι κι αλλιώς Σημαία σαν φόντο και πάνω της το σκίτσο ενός μαθητή φορτωμένου το σακίδιό του.

Στη μάσκα ήταν γραμμένο το σύνθημα «I can’t breath».

Κλοπή ηθικής περιουσίας.

Η μάσκα δεν είναι πανάκεια αλλά είναι ένα μόνο από τα μέτρα προστασίας.

Η Κυβέρνηση απρόθυμη ν’ αποδεχτεί πως η ευθύνη της δεν περιορίζεται στη μασκοφορία ψευτοκαλύπτεται πίσω από διαβλητά μαθηματικά του τύπου «τι 15 μαθητές, τι 20, τι 27» που αναπαράγουν το πνεύμα του τίτλου της παλιάς κωμωδίας «Τι 30, τι 40, τι 50».

Τίποτε το κωμικό όμως δεν υπάρχει εδώ αλλά απλώς δίνονται πατήματα στους αρνητές.-

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας