Σώματα Ασφαλείας

Με αυτές εδώ θα μας χτυπήσει ο Ερντογάν; …Ξέχασε το κοπάνημα του F-16 στο Μιναρέ; (video)

Απειλεί για αλλαγή Συνόρων ο Τούρκος αλλά καιρός είναι να του θυμίσουμε το κοπάνημα των F-16   σε Μιναρέ δίπλα απο το Προεδρικό Μέγαρο το 2010 …Τότε που η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας ήταν και  στα πάνω της !

Αν ο Ερντογάν πιστεύει οτι θα αλλάξει τα Σύνορα με αυτές εδώ …Σίγουρα θα συμβεί  νωρίτερα το Ποθούμενον για ρίξτε μια ματιά στο video

Η Τουρκική Πολεμική αεροπορία σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό του λαού και του Στρατού που δεν φαίνεται να είναι το υψηλότερο αυτήν την εποχή …Στήνει Τουρκάλες  πιλότους των f-16 στα ΜΜΕ της Τουρκίας  !

 

ldrl5b

 

Αν και από ότι ψιθυρίζουν οι  οι αναπομείναντες Τούρκοι  Πιλότοι δεν φαίνεται   να έχουν ξεχάσει  το  κοπάνημα στο Μιναρέ που συνέβη σε Τουρκάλα Πιλότο των F-16 σε πτήση επιδείξεως κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο …!

Έτσι άρχισαν πάλι τις πτήσεις στο Αιγαίο   υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών  για την δόξα του Πολυχρονεμένου μας Σουλτάνου και νεοθωμανού Ερντογάν !

 

4taiguz

 

Βέβαια για τον φόβο των Ρωμιών δεν πετάνε προς Αιγαίο μεριά αλλά προσπαθούν να περάσουν ανάμεσα στους Μιναρέδες ! (φώτο)

dylf6

 

Καλά θα κάνουν πάντως να θυμούνται και το κοπάνημα της Τουρκάλας στον Μιναρέ που δεν υπολόγισε σωστά το υψόμετρο  και ιδού το αποτέλεσμα !! ( Για δείτε το video) 

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post