Η Κραυγή του Ενστόλου

Μια υποθετική Συμφωνία

του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου

Ας υποθέσουμε πως έρχεται μια Συμφωνία με την Τουρκία, κατόπιν πιέσεως των Μεγάλων Πυρηνικών Στρατιωτικών Δυνάμεων του 21ου αιώνα, η οποία θα δίνει στην Ελλάδα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ανατολική Θράκη και η Κωνσταντινούπολη γίνεται αυτόματα η Πρωτεύουσα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Η Αγιά Σοφιά γίνεται Χριστιανικός Ναός όπως ήταν πριν το 1453 και ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα είναι ΕΛΛΗΝΑΣ υπήκοος και όχι Τούρκος υπήκοος όπως είναι μέχρι σήμερα.
Θα δοθούν επίσης στην Ελλάδα τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος.

Τα Δαρδανέλια θα ελέγχονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό το οποίο θα κάνει τον Βόσπορο 2ο Ναύσταθμο μαζί με εκείνο της Σαλαμίνας.
Το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό θα φύγει ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την περιοχή και θα εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή θέλει.
Επίσης θ’ αποχωρίσουν και όλοι οι Τούρκοι από την ευρύτερη περιοχή σε διάστημα 6 μηνών και στην περιοχή θα εγκατασταθούν ΜΟΝΟ Έλληνες.
Αντ’ αυτού όμως η Ελλάδα θα παραχωρήσει στην Τουρκία ΟΛΑ τα Δωδεκάνησα και ΜΟΝΟ αυτά.

Αν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος υπέγραφε μια τέτοια Συμφωνία πιστεύετε φίλοι μου ότι θα έβλαπτε τα Ελληνικά Συμφέροντα και θα έπραττε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
Ανατολική Θράκη – Κωνσταντινούπολη Πρωτεύουσα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – Αγιά Σοφιά Χριστιανικός λειτουργικός Ναός όπως ήταν πριν την Άλωση το 1453 – Βόσπορος και Δαρδανέλια σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ έλεγχο από το Ελληνικό

Πολεμικό Ναυτικό με ότι συνεπάγεται αυτό για τα Ελληνικά Συμφέροντα και όλα αυτά αντί δώδεκα νησιών.

Η Ελλάδα θα ήταν πιο ΙΣΧΥΡΗ ή πιο ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΜΕΝΗ Στρατιωτικά και Οικονομικά από μια τέτοια ανταλλαγή;

Και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ να πέσει ούτε μια ντουφεκιά.-

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας