Η Κραυγή του Ενστόλου

Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το σύνολο των Αστυνομικών είναι στο πλευρό σου

του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου,

Η Τσιμινιέρα δεν «πάγωσε» από την Απεργία των Εργατών όπως θέλει το τραγούδι του Μάνου ΛΟΪΖΟΥ.
«Πάγωσε» από την κατάρρευση της Βιομηχανίας μας που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλησε να υπερασπιστεί.

Τώρα τα πανό τα σηκώνουν ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ Υπάλληλοι του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, Κόμματα των δύο Άκρων, Χουλιγκάνοι ντυμένοι με Επαναστατική ή Οικολογική προβιά, Συντεχνίες που υπερασπίζονται ή ζητούν Προνόμια, Σωματεία ή Οργανώσεις που ελέγχονται από την Αριστερά και όταν δεν ελέγχονται τότε λένε ότι έχουμε στημένες «Πρωτοβουλίες».
Πρόσφατο δείγμα η «Πρωτοβουλία Αστυνομικών» η οποία προφανώς αποτελείται από Αστυνομικούς που ΔΕΝ ελέγχουν το Σωματείο τους.

Η «Πρωτοβουλία» εναντιώνεται στο Νομοσχέδιο του Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ για τη ρύθμιση των διαδηλώσεων.
Το τραγούδι του Μάνου ΛΟΪΖΟΥ έλεγε ότι οι διαδηλώσεις γίνονται για να μοιράζουν οι εργάτες φέιγ βολάν και να ζητάνε υποστήριξη.
Γι’ αυτό απορώ πώς δεν αντιλαμβάνονται ότι με την κατάχρηση των διαδηλώσεων, 60.000 διαδηλώσεις την τελευταία δεκαετία εκ των οποίων οι 45.000 στην Πρωτεύουσα, αντί της υποστήριξης γίνονται απεχθείς στους απαυδισμένους πολίτες καταστρέφοντας και τα μαγαζιά που κλείνουν και τον Τουρισμό.

Άργησα να καταλάβω ότι ΔΕΝ τους ενδιαφέρει η συμπαράσταση του λαού.
Αντίθετα αξιοποιούν την αγανάκτηση εναντίον της Αστυνομίας η οποία αποκλείει τους γύρω δρόμους με σκοπό να εκβιάσουν την Κυβέρνηση.

Η Αριστερά αμήχανη επιστράτευσε μία ακόμη φορά τα ίδια βαρετά στερεότυπα.
Το Κ.Κ.Ε μίλησε για «Ποινικοποίηση των Λαϊκών Κινητοποιήσεων».
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είπε ότι ο Νόμος είναι Χουντικός ξεχνώντας ότι το 2015 η Υφυπουργός Βιομηχανίας της Κυβέρνησής του Θεοδώρα ΤΖΑΚΡΗ ζητούσε κατάργηση των διαδηλώσεων, διότι «μας βγάζουν εκτός Ευρωπαϊκής πορείας».
Το ΚΙΝ.ΑΛ ζητούσε τροποποιήσεις προς την κατεύθυνση σχετικής πρότασης Νόμου που είχε υποβάλει ο Γιώργος ΚΑΜΙΝΗΣ το 2012, ο δε Μιχάλης ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ έκανε δεκτές τις περισσότερες.

Το Νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις είναι το δεύτερο, μετά την απελευθέρωση των Καταλήψεων, τόλμημα του Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ για να μπει μια τάξη στον χυλό της Ανομίας. Έπονται πολλά.
Από τη ρύθμιση για τις μοτοσικλέτες στα πεζοδρόμια, τις καταστροφές πινακίδων της Τροχαίας, τη ρύπανση των όψεων κτιρίων, την παραβίαση μονοδρόμων και πεζοδρόμων, μέχρι τους «Ρουβίκωνες» που μπουκάρουν σε Συμβολαιογραφεία και σε Δημόσια κτίρια.

Η απαλλαγή από την Ανομία είναι προϋπόθεση για την Ανάπτυξη.-

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας