Αρχή Δια του Αρχηγού Σώματα Ασφαλείας

Μηνυμάτων η συνέχεια…

της Θάλειας Χούντα

Ο αν. υπουργός Ν. Τόσκας το δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά, αλλά φαίνεται, ότι κάποιοι δεν τον ακούν. Τι είπε ο αν. υπουργός (διότι ως γνωστόν η επανάληψις είναι μήτηρ της μαθήσεως); «Κάνε ότι κοιμάσαι»!

Μία «μεγάλη κουβέντα», ειπωμένη από υπουργικά χείλη, η οποία ακόμη συγκλονίζει το Πανελλήνιο με την ¨σοφία της και το βάθος¨ του στοχασμού της! Και η οποία, εύκολα μπορεί να τύγχει εφαρμογής σε πολλές περιπτώσεις, πέραν της εισβολής των ληστών στα σπίτια μας!

Έχω ήδη αναφερθεί στα «ανώνυμα» τηλεφωνήματα με την ευγενέστατη και τσαχπίνικη γυναικεία φωνή, τα οποία επιμένουν να με καλούν και να κάνουν αναφορά στους αν. υπουργό και Αρχηγό (δεν χρειάζεται νομίζω περεταίρω διευκρίνιση, γιατί ο Αρχηγός των Αρχηγών είναι μόνο ένας). Ως προς το «τσαχπίνικη», μάλλον θα πρέπει να σταματήσουν να την ενοχλούν, εν’ όσο τηλεφωνεί, οι άρρενες, που ευρίσκονται δίπλα της …

Και σήμερα, αντί άλλης απαντήσεως θα σας μεταφέρω αυτούσια κάποια μηνύματα, που έχω δεχτεί στο κινητό μου τηλέφωνο.
Τα πρώτα, από τον ήδη γνωστό … Σπύρο: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΡΟΥΛΑ; (2018 17.27 μ.μ.)». «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ;;;;» (2018 01.14 πμ).

Τώρα, γιατί ρωτάει εμένα για τον (έναν) Αρχηγό, καλύτερα ας τον ρωτήσει ο αν. υπουργός ή όποιος άλλος τ. σύμβουλος νομίζει ή όποιος φέρει μύστακα …
Το άλλο, είναι και η απάντηση τόσο στην ¨τσαχπίνα¨ που μου τηλεφωνεί συνεχώς όσο και στον Σπύρο: «ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟ ΧΑΖΟ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;». Την αποστολέα- πλέον εξαφανισμένη «Αρχηγεύουσα»- θα την βρείτε στη Λ. Κατεχάκη, στον 6ο όροφο, βγαίνοντας από τα ασανσέρ αριστερά, όλο ευθεία και συνεχίζετε … Έτσι κι αλλιώς δεν θα χαθείτε, Μία υπάρχει!

Έχετε, μήπως, αισθανθεί όλοι οι «βασιλικότεροι του βασιλέως», ότι κάποιος «βασιλιάς» σας κοροϊδεύει; Έχετε, μήπως, αναρωτηθεί, αν, εκτός κτιρίου, συναντιόμαστε όλη η παλιά παρέα, με αυτόν που σας κοροϊδεύει και τα λέμε; Αν όχι, τότε καλό είναι, να αρχίσετε!

Και αγαπητή «ανώνυμη τσαχπίνα», όπως μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις από το τρίτο μήνυμα, εγώ διώχνω από δίπλα μου, αυτούς που εσύ αναφέρεις στα τηλεφωνήματα, αυτούς που τρέμεις και αυτούς που νομίζεις, ότι τους υπηρετείς αρκούντος δουλοπρεπώς (δεν αναφέρω έρποντας και γλείφοντας)!

Μήπως, πρέπει να εφαρμόσετε την υπουργική ρήση «κάνε ότι κοιμάσαι»; Αφού και ξύπνιοι, όταν νομίζετε ότι είστε, άλλο όνειρο βλέπετε …

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας