Ένοπλες Δυνάμεις

Μπόνους και επιδόματα χιλιάδων δολαρίων τάζουν οι Αμερικανοί Πεζοναύτες στους ΟΒΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η καμπάνια στρατολόγησης και ανακατάταξης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, με στοχευμένο διαφημιστικό βίντεο για το Σώμα Πεζοναυτών΄, προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό που αντιμετωπίζει το Αμερικανικό ΠΝ.

Με νέο διαφημιστικό βίντεο σε ανάρτηση του στο Twitter, το Σώμα Πεζοναυτών του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού προσπαθεί να στρατολογήσει και να επιτύχει την ανακατάταξη νέων και πρώην πεζοναυτών. Με παχηλά μπόνους και επιδόματα προσπαθεί να καλύψει τις μεγάλες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό.

Τα μπόνους και τα επιδώματα που δίνει το Σώμα Πεζοναυτών του Αμερικανικού ΠΝ αγγίζουν μέχρι και τα 30.000 δολάρια τον χρόνο και εστιάζουν στην στρατολόγηση ατόμων με συγκεκριμένες δεξιότητες, όπως μεταξύ άλλων ειδικούς σε θέματα πληροφοριών και κυβερνοπολέμου, αλλά και σε άτομα με εμπειρία στην διοίκηση ομάδων ειδικών αποστολών.

Όπως έγραψε το OnAlert, η έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη απειλή που θα αντιμετωπίσει τα επόμενα χρόνια το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, καθώς ανταγωνίζεται τους Ρώσους και τους Κινέζους σε μια κούρσα εξοπλισμών στις θάλασσες.

Πηγή: https://www.onalert.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας