Ελλάδα

Μυτιλήνη: Ο πατέρας που βίαζε την 13χρονη κόρη του, είχε κατηγορηθεί ξανά για κακοποίηση και αθωώθηκε

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Αλβανός πα-τέρας που βίαζε για περισσότερα από δύο χρόνια την 13χρονη κόρη του είχε και στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές για υπόθεση κακοποίησης, αν και τότε είχε αθωωθεί.

Το δράμα της 13χρονης ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη όταν η μητέρα της προέβη σε σχετική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. Άμεσα, ο καταγγελλόμενος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου και παραμένει μέχρι να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψής του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, το παιδί φέρεται να βίωνε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης για περισσότερο από δύο χρόνια. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η φανερή κακή ψυχολογική κατάσταση του παιδιού μαζί με τη συμπεριφορά της προκάλεσαν την ανησυχία των εκπαιδευτικών στο σχολείο, όπου φοιτούσε κι έτσι ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται το μαρτύριο, το οποίο η 13χρονη ζούσε.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης, είναι οικονομικός μετανάστης από την Αλβανία και ζει με τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά τους σε χωριό κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας