Εθνικά Θέματα

Νοικιάζει ακίνητα σε μετανάστες μέσω ΜΚΟ ο Παπαδημούλης

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στο πόθεν εσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο 2018 προέβη σε… σαφάρι ακινήτων, αγοράζοντας οκτώ διαμερίσματα στην Αθήνα.

Για το ζήτημα αυτό τοποθετήθηκε ο κ. Παπαδημούλης μιιλώντας στο «Κόκκινο» και αποκάλυψε ότι τρία από τα εν λόγω διαμερίσματα μίσθωσε σε ΜΚΟ για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΣΤΙΑ».

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, όπως δήλωσε ο ίδιος, ενοικιάζει τα ακίνητά του έναντι 5,5 ευρώ το τετραγωνικό για την στέγαση μεταναστών. Επιπλέον εισπράττει το αντίτιμο της μίσθωσης των ακινήτων από τα κονδύλια για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «τρία από αυτά τα διαμερίσματα φιλοξενούν πρόσφυγες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ. Αυτές οι μισθώσεις συνεχίζονται και με την κυβέρνηση της ΝΔ. Μαθαίνω ότι θα προσπαθήσουν να το εμφανίσουν κι αυτό ως «μέγα σκάνδαλο». Τα διαμερίσματα αυτά ανήκουν πλέον στα δύο μου παιδιά, είναι τριών δωματίων, στην περιοχή των Λιοσίων και των Αχαρνών. Είναι νοικιασμένα προς 5,5 ευρώ το τετραγωνικό. Και φιλοξενούν πρόσφυγες. Αυτοί δεν μας έλεγαν «αν θέλετε πρόσφυγες, να τους πάρετε στα σπίτια σας»;

Πηγή: https://www.paraskhnio.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post