Ένοπλες Δυνάμεις

Νομική οδός για τους Αρχηγούς

της Θάλειας Χούντα

Οι ανθρώπινες φιλίες είναι καλό πράγμα. Οι ανθρώπινες φιλίες, που δημιουργούνται στον χώρο εργασίας είναι καλό πράγμα, επίσης. Τα πράγματα αρχίζουν και περιπλέκονται, όταν οι φιλίες αυτές συντηρούνται, μέσω κατάχρησης των κανόνων που διέπουν την εργασία και όταν γίνεται προσπάθεια, να κρυφτούν πράγματα.

Μια τέτοια φιλία, θα έχουν την ευκαιρία οι Αρχηγοί του στρατεύματος σε Ελλάδα και Κύπρο, να την υπερασπιστούν σε νομικό επίπεδο, ερχόμενοι αντιμέτωποι μόνο με τα έγγραφα και τις ενέργειές τους. Και για να μην πει κάποιος το οτιδήποτε, τους δόθηκαν οι ευκαιρίες που ζήτησαν, για να λυθεί το προκύψαν θέμα εσωτερικά και υπηρεσιακά. Ο τ. σύμβουλος του υπουργού Προ.Πο. – συνταγματάρχης Π. Αδακτυλίδης ακολουθεί τον δικό του νομικό δρόμο και οι δύο Αρχηγοί επέλεξαν, στο σοβαρό σημείο που τους αφορά, τον δικό τους παράλληλο με αυτόν δρόμο.

Για να αποφευχθούν δε διαρροές, σχόλια, αναφορές και παρερμηνείες συναντήσεων και συζητήσεων, όπως στο παρελθόν, η καλύτερη επίσημη οδός είναι η νομική.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν