Επιχειρήσεων περί την 02:00  στον Καταυλισμό της Καναπίτσας στα Ριζά του Βουνού των Θεών ,δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες …Αθόρυβος Συναγερμός και άμεση εγκατάλειψη του Καταυλισμού όλων των Σπουδαστών- εκπαιδευομένων με όλα τους τα παρελκόμενα !

Ο Αξιωματικός Επιχειρήσεων ενημέρωσε την διοίκηση της Σχολής και αποφασίστηκε η αθόρυβη εγκατάλειψη του καταυλισμού από διαφορετικά δρομολόγια και με διαφορετική ώρα εκκινήσεως του κάθε λόχου Μαθητών αλλά και διαφορετική ώρα Συναγερμού !

IMG_0611

Μόνο οι Διοικητές των Λόχων Μαθητών  ενημερώθηκαν ,ενώ διατάχθηκε σιγή ασυρμάτου όπως και η παντελής απουσία φωτισμού στις Σκηνές και στους χώρους συγκεντρώσεως !
Αθόρυβα κινήθηκαν οι μαθητές ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντια … Κινήθηκαν από τρία διαφορετικά δρομολόγια φορτωμένοι με τα όλα τους τα υλικά και αφού μοιράστηκαν πυρομαχικά ασφαλείας!

DSCN2251-1024x694

Όλες οι ομάδες κινήθηκαν ταχύτατα με ασφάλεια ,χωρίς θορύβους και με τις ομάδες Ασφαλείας σε σχηματισμό Μάχης !

Ξημερώματα κατάκοποι οι Σπουδαστές της Σχολής μετά από την  κοπιαστική Πολεμική Πορεία των 26 χλμ με πλήρη φόρτο  και οπλισμό στο Βουνό των Θεών ,έφτασαν στο προκαθορισμένο σημείο όπου &  δέχθηκαν πυρά απεικονίσεως από τμήμα ατάκτων !

SNIPERS-630x472

Οι Ομάδες Ασφαλείας εξουδετέρωσαν με Ομαδικά και εύστοχα πυρά τους Ατάκτους και τα Τμήματα έφτασαν με ασφάλεια στον ΑΝΣΚ!

Η Πολεμική Πορεία των 26 χλμ είναι το επιστέγασμα της (Θερινής Διαβίωσης -Εκπαίδευσης της ΣΜΥ) που δίνει στο Επιτελείο της Σχολής να βγάλει αβίαστα τα Τελικά Συμπεράσματα !

IMG_0560

Οι Σπουδαστές της Σχολής ασκούνται επι 15ήμερον στα Ριζά του Βουνού των Θεών με την εκτέλεση καθημερινών Ρεαλιστικών Ασκήσεων

23 102483

IMG_0562

Συγκέντρωση  και αναφορά για τους Σπουδαστές της ΣΜΥ!

Πηγή: https://veteranos.gr