Αρχή Δια του Αρχηγού Σώματα Ασφαλείας

Ο «Μάγος» της Κατεχάκη!

της Θάλειας Χούντα

Κοντεύουμε στα Χριστούγεννα και το εορταστικό κλίμα, που σιγά σιγά έρχεται στη ζωή μας, επιβεβαιώνεται με συγκεκριμένα γεγονότα.

Σε μία στιγμή, που διάφοροι κατοικούντες, ας πούμε, στην Κατεχάκη, πρέπει, να διευκρινίσουν τα αδιευκρίνιστα, εμφανίζεται ξαφνικά ο Βιβλικός ¨Μάγος¨ και για άλλη υπόθεση, προσφέρει το … δώρο του, που, ω του θαύματος, ταυτίζεται με την προσπάθεια διευκρίνισης των αδιευκρίνιστων!

Θα μπορούσε, κάποιος να πει, ¨Μάγος¨ είναι και ό,τι θέλει, κάνει. Και μάλιστα, όχι ένας απλός ¨Μάγος¨ αλλά ο Αρχηγός των ¨Μάγων¨. Αυτή όμως θα ήταν μια απλουστευμένη οπτική της μαγικής κίνησης και είναι κάτι, που δεν της αρμόζει. Ο ¨Μάγος¨ ενεργεί πάντα στοχευμένα και τώρα προσφέρει το δώρο του, για να βοηθήσει, τον έναν από τους προσπαθούντες να διευκρινίσουν τα αδιευκρίνιστα. Για τους υπόλοιπους; Ας κάνουν και μόνοι τους κάτι, δεν μπορεί, να τα προλάβει όλα.

Πρέπει, να θυμάται όμως ο Αρχηγός των ¨Μάγων¨, ότι και δεν είναι καλό, να επιλέγει ένα πρόσωπο ανάμεσα στα πολλά και αυτός που πήρε το … δώρο, εν τέλει να του είναι άχρηστο, γιατί το είχε στα χέρια του πριν του το προσφέρει ο ίδιος. Και αυτό, γιατί ο Αρχηγός των ¨Μάγων¨ ξέχασε, ότι στο εορταστικό πρόγραμμα υπάρχουν και τα Καλικαντζαράκια, τα οποία, κρυφά και πίσω από την πλάτη του ¨Μάγου¨, μπορεί, να είχαν ψαχουλέψει, μπορεί, να το είχαν βρει και μπορεί, να το είχαν αυτά προσφέρει ως δώρο!

Στο εορταστικό κλίμα πάντως, το πρόσωπο που πήρε το δώρο, δεσμεύεται, ότι και αυτό με την σειρά του θα προσφέρει το δώρο του στον Αρχηγό των ¨Μάγων¨. Ένα δώρο έκπληξη και που θα αρμόζει σε έναν μεγάλο ¨Μάγο¨!

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας