Σώματα Ασφαλείας

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και η αναζήτηση του αρσενικού παλαιάς κοπής

Προσπαθώντας να βρούνε το τέλειο αρσενικό -παλαιάς κοπής- μια επιτροπή γυναικών που είχε μπουχτίσει με τους άνδρες της νέας, μοντέρνας εποχής- γύριζε τα γραφεία ανδρών που βρίσκονταν σε θέσεις ευθύνης προς αναζήτηση του.
Πήγαν πρώτα σε ένα πολιτικό του κυβερνώντος κόμματος. Μετά από κάμποσες ερωτήσεις του ξέφυγε «…ξέρετε… για πολλά από αυτά που με ρωτάτε αποφασίζει η γυναίκα μου».
Απογοητευμένοι, πήγαν σε ένα ανώτατο δικαστικό. Μετά από λίγα λεπτά της ώρας του ξέφυγε και αυτού. «Κοιτάξτε… βασίζομαι πολύ στη γνώμη της γυναίκας μου για αυτά τα ζητήματα».
Τελικά, μετά από αδιάκοπες συσκέψεις, η επιτροπή κατέληξε στο εξής: Ο μοναδικός τρόπος να εντοπιστεί αυτός ο σκληρός, ατσαλένιος, άνδρας ήταν στο γραφείο κάποιου ανώτατου ένστολου αξιωματικού της οδού Κατεχάκη.
‘Έτσι και έγινε. Το ραντεβού κλείστηκε με τη κεφαλή της Ελληνικής Αστυνομίας. Τον ίδιο το αρχηγό!!  
Μετά από πολλές – πολλές ερωτήσεις κατέληξαν ότι αυτός ο άνδρας όντως δεν ακούει τη γυναίκα του, κάνει κουμάντο πραγματικά και αποφασίζει αυτός  για όλα τα ζητήματα που τον αφορούν.
«Συγχαρητήρια!» του είπαν. «Επιτέλους, να και ένας άνδρας όπως εμείς τον θέλουμε! Θα θέλαμε να σας δώσουμε ως βραβείο ένα αυτοκίνητο. Σε τι χρώμα το θέλετε;»
Ο Αρχηγός, χαρούμενος και ενθουσιασμένος σηκώνει αμέσως το τηλέφωνο του, παίρνει την Υπασπίστρια του και της λέει: «Να σου πω..; το αυτοκίνητο… σε τι χρώμα το θέλουμε;»
ΥΓ: «Το παρόν ανέκδοτο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας