Αρχή Δια του Αρχηγού Σώματα Ασφαλείας

Ο Αρχηγός του «ΩΧΕΙ»!

της Θάλειας Χούντα

Την … ιδιαίτερη αδυναμία μου στο πρόσωπο του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. την γνωρίζουν οι πάντες κι’ έχω φροντίσει, να την διατυμπανίσω παντού. Γιατί δεν πρόκειται για έναν ακόμη Αρχηγό, αλλά για ΤΟΝ Αρχηγό!

Μετά την πάροδο δύο ετών Αρχηγίας, δεν ξέρει κάποιος τι να πρωτοθυμηθεί, απ’ όλα τα μεγάλα που έγιναν επί των ημερών του και άλλαξαν άρδην την εικόνα και την λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ.

Να θυμηθούμε, ότι δεν υπήρξε θεατρική παράσταση, που δεν πήγε;

Να θυμηθούμε, ότι δεν υπήρξε μουσική εκδήλωση, που δεν πήγε;

Να θυμηθούμε, ότι δεν υπήρξε έκθεση, που δεν πήγε;

Να θυμηθούμε, ότι πέρασε από την πορεία των αστυνομικών στη ΔΕΘ και συνομίλησε με έναν περαστικό, ενώ άλλος ένας κύριος πάνω σε μηχανάκι κάπνιζε το τσιγαράκι του με το ερωτηματικό βλέμμα «ποιος είναι αυτός»;

Να θυμηθούμε, ότι έδωσε τις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα για την τέλεση γάμων και βαπτίσεων;

Και αν κάποιος νομίζει, ότι εδώ τελειώνει αυτό το μεγάλο διετές έργο, τότε είναι κακοπροαίρετος και εσκεμμένα λησμονεί, ότι η αστυνομική ιστορία θα καταγράψει τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. σαν τον «Αρχηγό του ΩΧΕΙ».

Ήθελε η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός, να περικόψουν τους μισθούς, τα επιδόματα και τις συντάξεις των αστυνομικών;

«ΩΧΕΙ» έλεγε ο Αρχηγός.

Ήθελε η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός, να αφήσουν χωρίς συντήρηση τα περιπολικά, χωρίς χαρτί φωτοτυπικού τα Τμήματα, χωρίς καμία υλικοτεχνική υποδομή τους αστυνομικούς;

«ΩΧΕΙ» έλεγε ο Αρχηγός.

Ήθελε η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός, να απελευθερώσουν τις ¨ακτιβιστικές¨ ενέργειες, να κάνουν τους αστυνομικούς ¨ταξιτζήδες των ακτιβιστών¨, να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τους ¨ακτιβιστές¨ κι ας έχουν τραυματίσει πολλούς αστυνομικούς;

«ΩΧΕΙ» έλεγε ο Αρχηγός.

Η κατάσταση δε έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο από τα πολλά και βροντερά «ΩΧΕΙ» του Αρχηγού, που οι πολίτες που περνούν έξω από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και ακούν, πιστεύουν ότι βρίσκονται στα Οχυρά Ρούπελ!

Εννοείται, ότι η λέξη «ΝΑΙ» είναι επί διετία απαγορευμένη!

Σήμερα, έχουμε την μόνη δυνατότητα, να κατανοήσουμε, γιατί αυτά τα συνεχή και βροντερά «ΩΧΕΙ» του Αρχηγού, στην πράξη έγιναν όλα «ΝΑΙ». Έγραφε, μάλλον, λάθος την λέξη! (όχι ότι δεν γνωρίζει την γραμματική αλλά από βιασύνη).

Κι έτσι φαίνεται, η Κυβέρνηση πίστεψε, ότι κάτι άλλο θα εννοούσε ο Αρχηγός!

Αυτά, για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και για να γίνει κατανοητή η δημιουργία της στήλης «Αρχή Δια του Αρχηγού»! Γιατί το έργο πρέπει, να αναδεικνύεται!

«Απέτοισυ» πανελλήνια πλέον είναι, να παραταθεί για έναν ακόμη χρόνο η θητεία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.!!!

 

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας