Η Κραυγή του Ενστόλου

Ο κακώς νοούμενος συνδικαλισμός

Του Κωνστσντίνου Ηλιόπουλου

Το παρακράτος του συνδικαλισμού της ΕΛ.ΑΣ καλά κρατεί.
Οι συνεργάτες της προηγούμενης φυσικής Ηγεσίας, επειδή έκαναν τα ρουσφετάκια τους άφησαν αναίμακτα να περάσει ένα μισθολόγιο κόλαφος που έριξε στον Καιάδα τους χαμηλόβαθμος Αστυνομικούς.
Αυτοί οι σφουγγοκωλάριοι της προηγούμενης πολιτικής Ηγεσίας οι οποίοι δεν διαπραγματεύτηκαν τίποτα προκειμένου να συνεχίσουν να κάνουν ανενόχλητα ρουσφέτια και μεταθέσεις συντηρώντας τον πελατειακό συνδικαλισμό.
Αυτοί που άφηναν αδιαμαρτύρητα και στοχευμένα να περνούν υπερωκεάνια και στύλωσαν τάχα τα πόδια τους σε βαρκούλες που αρμενίζουν, έρχονται τώρα να μιλήσουν για παρασυνδικαλισμό και Δούρειους Ίππους.

Έχουν άραγε αντιληφθεί τι μεγάλη ευθύνη έχουν απέναντι στους συναδέλφους τους;
Απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν καταλάβει ότι αυτοί είναι η μόνοι υπεύθυνοι, καθώς και όλοι όσοι στηρίζουν και υποστηρίζουν αυτό το τέλμα του συνδικαλιστικού μας κινήματος.
Είναι αυτοί οι συνδικαλιστές που ενώ είναι μουγκοί στα διοικητικά συμβούλια, είναι λαλίστατοι στο facebook και στις ανακοινώσεις.
Είναι αυτοί που χάνουν από τα χέρια τους βαλσαμωμένο πουλί.

Μιλάνε για αγώνα ενώ ο μόνος αγώνας που έκαναν ήταν να έχουν καλές σχέσεις με τις Ηγεσίες, προκειμένου να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και όταν αυτό δεν το κατάφερναν παρίσταναν ότι αγωνίζονται.
Είναι αυτοί που σκοτώνουν το κουνούπι και χαϊδεύουν το δεινόσαυρο.

Όσο και να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, γνωρίζουν πλέον και οι ίδιοι ότι δεν μπορούν να πείσουν κανέναν.
Το μισθολόγιο, το βαθμολόγιο, το επικίνδυνο της εργασίας, η καταδυνάστευση του ωραρίου εργασίας των Αστυνομικών σε καθημερινή βάση, αλλά και χίλια δυο άλλα προβλήματα, θα είναι εδώ για να μας θυμίζουν την ανικανότητά τους.
Αλλά αγαπητοί συνάδελφοι όπως πάντα συμβαίνει στους ματαιόδοξους, αυτάρεσκους και ανίκανους ανθρώπους πάντα φταίνε οι άλλοι.

Κι ας στοίχισαν έως τώρα, τουλάχιστον 200€ στο μισθό μας και το 10% της σύνταξής μας.-

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας