Η Κραυγή του Ενστόλου

Ο Παραλογισμός της ΕΛ.ΑΣ.

του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου

Όλες οι εργασιακές ομάδες κάθε κλάδου ζητούν αύξηση των αποδοχών τους και μεγαλύτερα προνόμια.
Αντίθετα όμως οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν ζητάμε ούτε αυξήσεις, ούτε προνόμια.

Τι ζητάμε;

Και εδώ ξεκινάει ο εν μέρει παραλογισμός.

Ζητάμε περιπολικά για να μπορούμε να περιπολούμε στις γειτονιές, ενώ θα μπορούσαμε να καθόμασταν άπραγοι στις Υπηρεσίες μας και να λέγαμε πως δεν υπάρχει όχημα να κάνουμε περιπολία.
Αντίθετα βάζουμε και χρήματα από την τσέπη μας για να επισκευαστούν τα ήδη υπάρχοντα περιπολικά σαραβαλάκια για να αστυνομεύσουμε τις περιοχές ευθύνης μας.

Ζητάμε να φύγουμε από τα γήπεδα γιατί δεν μπορεί η Αστυνομία να φυλάει ιδιωτικές εταιρείες και VIP, αντί να περιπολεί στις γειτονιές και να ασχολείται με την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος.

Ζητάμε βελτίωση της νομοθεσίας ώστε να αποφεύγονται τραβηγμένες ενέργειες, όπως η πρόσφατη σύλληψη της 90χρονης στη λαϊκή αγορά.

Ζητάμε να έχουμε καθαρίστριες στ’ Αστυνομικά Τμήματα. Ζητάμε να λαμβάνουμε το εβδομαδιαίο ρεπό μας για να μπορούμε να ξεκουραστούμε αλλά και να περάσουμε χρόνο με την οικογένειά μας.

Να μην δουλεύουμε 3 και 4 μήνες χωρίς ξεκούραση με ότι αυτό συνεπάγεται για την απόδοση, την αποτελεσματικότητα και την ψυχολογία μας.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να πληρώνουμε ώστε να μπορούμε ν’ ασκούμε τα καθήκοντά μας με αξιοπρέπεια, απέναντι στην κοινωνία και στους πολίτες, ενώ οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα αγνοώντας μας και πολλές φορές χλευάζοντάς μας. Όπως λέει και ο λαός εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι.

Αν αυτό δεν είναι παραλογισμός τότε τι είναι;

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας