Απόψεις Κυρίως Θέμα

Ο πιο «ακομμάτιστος» Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. … Ντροπή

της Θάλειας Χούντα

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., μακράν όλων των υπολοίπων ακόμη και των Βουλευτών συμπεριλαμβανομένων, έχει αποδειχθεί ο καλύτερος ακροατής και συνάμα χειροκροτητής του Πρωθυπουργού.

Στις πρόσφατες προεκλογικές ομιλίες του Πρωθυπουργού ανά την Επικράτεια, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ήταν καθήμενος – και όπου το απαιτούσε η περίπτωση όρθιος δηλ. για να χειροκροτήσει όντας συνεπαρμένος – στην μπροστινή σειρά και μετά μεγίστης προσοχής και αυτοπροσηλώσεως ¨κρεμόταν από τα Πρωθυπουργικά χείλη¨! Είναι σίγουρο, ότι αν κάποιος τον ρωτήσει για το οποιοδήποτε σημείο της ομιλίας, ο Αρχηγός θα το θυμάται και θα μπορεί να το αποδώσει αυτούσιο! Για τέτοια προσοχή κάνουμε λόγο!

Τώρα, κατά πόσο ήταν ¨τυχαίες¨ οι επισκέψεις του Αρχηγού στις κατά τόπους Διευθύνσεις, όπου ¨τυχαία¨ είχε και προεκλογική συγκέντρωση ο Πρωθυπουργός, δεν χρειάζεται σχολιασμός …

Στην δε Αθήνα, προφανώς βαρέθηκε ο Αρχηγός την μοναξιά και είχε μαζί του και τον Αντιστράτηγο Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας! Δύο Αντιστράτηγοι μαζί είναι καλύτερα από έναν!

Καμία ντροπή, κανένας προβληματισμός για τις χωρίς προηγούμενο ενέργειες αυτές, κανένα ενδιαφέρον στιγματισμού δια του προσώπου του στο υπόλοιπο Σώμα. Υπάρχει μόνο η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όποιος δε τολμήσει και αναφέρει, ότι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είναι κομματική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτονόητο, ότι «σφάλλει» … Η επιλογή του ήταν καθαρά αξιοκρατική, όπως, προφανώς και οι επιλογές του στις κρίσεις των αξιωματικών που έχει διενεργήσει. Υπάρχει εξ’ άλλου και το πρόσφατο παράδειγμα του Ευ. Αποστολάκη, που κοιμήθηκε Αρχηγός και ξύπνησε Υπουργός!

Έχω, για αρχή, να προτείνω στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. δύο πράγματα:

  • Πρώτον, να σημειώσει μία διεύθυνση (Πειραιώς 62 Μοσχάτο – γραφεία ΝΔ), όπου λίαν συντόμως θα πρέπει, να καταθέσει την παραίτησή του.
  • Δεύτερον, μακάρι να είναι υποψήφιος με σταυροδοσία με τον ΣΥΡΙΖΑ, για να εισπράξει από τους αστυνομικούς και τους λοιπούς πολίτες, όλη την αγάπη, συναδελφικότητα και αμεροληψία που επιδεικνύει επί αρχηγίας του.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας