Απόψεις

Οι Κουφοντινίστας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια φυσιολογική χώρα δεν θα έβγαζαν κείμενο… συμπαράστασης σε έναν φονιά 15 στελέχη πρώην κυβερνώντος κόμματος, μεταξύ των οποίων αρκετοί πρώην βουλευτές.

Γράφει ο Χάρης Ιωάννου

Σε μια φυσιολογική χώρα δεν θα ήταν πολιτικό ή δημοσιογραφικό θέμα το σε ποια φυλακή θα βρίσκεται ένας καταδικασμένος τρομοκράτης που βαρύνεται με 11 δολοφονίες.

Σε μια φυσιολογική χώρα δεν θα έβγαζαν κείμενο… συμπαράστασης σε έναν φονιά 15 στελέχη πρώην κυβερνώντος κόμματος, μεταξύ των οποίων αρκετοί πρώην βουλευτές.

Σε μια φυσιολογική χώρα τα άλλα κόμματα δεν θα αναγκάζονταν να βγάλουν ανακοινώσεις για να πουν το αυτονόητο, ούτε το ίδιο το κόμμα που φιλοξενεί “Κουφοντινίστας” θα έβγαζε αμήχανες ανακοινώσεις να μας πει ότι καταδικάζει –κατά τα άλλα- την τρομοκρατία.

Σε μια φυσιολογική χώρα δεν θα υπήρχαν διάφοροι γραφικοί σε ΜΜΕ να αρθρογραφούν για το δικαίωμα του Κουφοντίνα να διαλέγει φυλακή, κελί, στρώμα ή διαιτολόγιο με χαμηλά λιπαρά.

Σε μια φυσιολογική χώρα ένας καταδικασμένος δολοφόνος δεν θα δήλωνε με θράσος “πολιτικός κρατούμενος” και ένοπλος… αντάρτης κατά του συστήματος, μυξοκλαίγοντας ταυτόχρονα που δεν του δίνουν άδεια να κόβει βόλτες εκεί που σκότωνε τα θύματά του.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το “φλέγον” αυτό ζήτημα: Ο Κουφοντίνας με νόμο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για ένα διάστημα “διακοπές” σε αγροτικές φυλακές και με νόμο ΝΔ επιστρέφει σε κανονικές φυλακές. Αντί για τον Δομοκό όμως που τον έστειλαν, εκείνος προτιμά τον Κορυδαλλό και έχει ξεκινήσει και απεργία πείνας για το αίτημά του, το οποίο ασμένως έσπευσε να υποστηρίξει ο άτυπος “Σύλλογος Φίλων Κουφοντίνα” από το χώρο της Αριστεράς.

Προκαλεί δε εντύπωση ότι οι διάφοροι “δικαιωματιστές” του ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύουν τέτοια ζέση για τον Κουφοντίνα, σαν να πρόκειται για κανένα φυλακισμένο λαϊκό είδωλο που το καταδυναστεύει αυτή η “καταραμένη” αστική δημοκρατία.

Από όλα τα προβλήματα στις φυλακές, τις κακές συνθήκες, τον υπερπληθυσμό τους, τη διαφθορά, τη μαφία και το οργανωμένο έγκλημα μέσα στα σωφρονιστικά καταστήματα, τους θανάτους κρατουμένων, τις συνθήκες διαβίωσης εν μέσω πανδημίας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαλέγουν να κάνουν σημαία το αίτημα ενός φονιά να διαλέγει το κελί που του αρέσει.

Και όχι οποιουδήποτε φονιά. Δεν ανησυχούν για τη χοληστερίνη του Ρουπακιά ή για την υγεία ενός οποιοδήποτε ποινικού των “λαϊκών στρωμάτων”, το άγχος είναι προφανώς για αυτόν που θεωρούμε… “δικό μας”. Από τον… Βελουχιώτη και τον Κουφοντίνα, στον Καμμένο και τη Ραχήλ Μακρή ένας (αχταρμάς του) ΣΥΡΙΖΑ δρόμος.

Και όλα αυτά, ενώ στα κατά τα άλλα “αστυνομοκρατούμενα” πανεπιστήμια κρεμούν πανό της ντροπής υπέρ της δολοφονίας Μπακογιάννη χωρίς οι “δικαιωματιστές” να ψελίζουν το παραμικρό, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι επιθέσεις και σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες.

Αραγε πολιτική ευθύνη για όλα αυτά υπάρχει; Γιατί η ντροπή έχει χαθεί προ πολλού…

Το φλερτ με τα άκρα και το περιθώριο, όπως και όλα αυτά τα εκφυλιστικά φαινόμενα, στο τέλος θα κληθεί να τα επιλύσει αναγκαστικά ο Αλέξης Τσίπρας. Διότι και άνοιγμα στο Κέντρο και “τάση Κουφοντίνα” εντός κόμματος δεν γίνεται.

Εκτός αν στην Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι υπάρχουν φονιάδες με ηθικό πλεονέκτημα…

Πηγή: https://www.thetoc.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας