Στη διόπτρα της Θάλειας

Οι λεονταρισμοί των Σερρών για τον Π. Καμμένο …

της  Θάλειας Χούντα

Ο Π. Καμμένος έλαβε στις ευρωεκλογές, αυτό ακριβώς που του έπρεπε και, σε κάθε περίπτωση, «κέρδισε» με το σπαθί του. Αποτέλεσε τον κυβερνητικό εταίρο, που παρείχε πλήρη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ και εν πολλοίς, άσκησε πολυετή εξουσία ενός ανδρός στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Ο λαός δεν τον ξέχασε και με την πρώτη ευκαιρία του ανταπέδωσε με τον πιο δημοκρατικό τρόπο – αυτόν της κάλπης – αυτό που εισέπραξε!

Απ’ όλη την χώρα, ενδεικτικά … ας επιλεγεί ο Νομός Σερρών, για να αποτυπωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα των ΑΝ.ΕΛ. Τερμάτισαν στην 15η θέση, πίσω ακόμη και από το νεοσύστατο κόμμα του Η. Ψινάκη αλλά και πολλών άλλων κομμάτων!

Κατά την διάρκεια της υπουργικής θητείας του ο Π. Καμμένος, μεταξύ άλλων, πρότεινε ανώτατο αξιωματικό για κομβική θέση στο εξωτερικό, ο οποίος και την ανέλαβε. Η οικογένεια του ανώτατου αυτού έλκει καταγωγή από τις Σέρρες και, προεκλογικά, υπήρχε η φήμη της μεγάλης βοήθειας προς τον πολιτικό Καμμένο. Το αποτέλεσμα; Μόνο λεονταρισμοί και επί της ουσίας, μηδέν.

Το ίδιο, εκ του αποτελέσματος, έγινε και από άλλους ανώτατους και νυν απόστρατους, οι οποίοι επί υπουργικών ημερών του Π. Καμμένου κατέλαβαν αρχηγικές θέσεις. Ακολούθησαν μάλλον τους ίδιους λεονταρισμούς!

Καλά είναι τα τραινάκια, καλά είναι τα σκυλάκια, καλά είναι τα λιονταράκια, καλά είναι και τα διάφορα σποτ με υπονοούμενα ή άνευ.

Η ουσία όμως είναι, ότι με αδιαμφισβήτητο και συνάμα ηχηρό τρόπο … το μήνυμα εδόθη και παρελήφθη.

Αν υπάρξει συνέχεια, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας