Ελλάδα

Όλος ο αποκαλυπτικός διάλογος! ΣΚΑΙ σε Βασίλη Λυριτζή: Σου δίνουμε 1.500 ευρώ τον μήνα…

Μια κουβέντα ολίγων λεπτών ήταν αρκετή για…
τον έμπειρο δημοσιογράφο κ. Βασίλη Λυριτζή να αποφασίσει την διακοπή της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το mononews.gr η απόφαση του δημοσιογράφου να μην συνεχίσει την καριέρα του στον τηλεοπτικό σταθμό ήταν καθαρά οικονομική.

Για την ακρίβεια κορυφαίο στέλεχος του ΣΚΑΙ (Σταμάτης Μαλέλης) προ ολίγων ημερών κάλεσε τους κ. Λυριτζή και Οικονόμου για να συζητήσουν την συνεργασία της επόμενης χρονιάς: “Για το 2017-2018 ο σταθμός μπορεί να σας δώσει 1.500 ευρώ τον μήνα” ξεκίνησε την κουβέντα ο έμπειρος περί των διαπραγματεύσεων κ. Μαλέλης χωρίς ταυτόχρονα να δίνει κάποια περιθώρια μεγαλύτερης ευελιξίας.

Η απάντηση του κ. Λυριτζή ήταν σχεδόν ακαριαία. “Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά δεν θα μείνω.” λέγεται ότι απάντησε.

Ο Δημήτρης Οικονόμου

Αντίθετη άποψη διατύπωσε σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του καναλιού κ. Δημήτρης Οικονόμου. “Μένω  ακόμα και με 1.000 ευρώ” λέγεται ότι ανταπάντησε στην προσφορά του Διευθυντή του ΣΚΑΙ. Πράγματι τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας του κ. Λυριτζή με τον ΣΚΑΙ. Ο κ. Οικονόμου θα συνεχίσει την συνεργασία του και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Σημειώνεται ότι (σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου) οι δυο δημοσιογράφοι πριν το 2010 ελάμβαναν αμοιβές πέριξ των 500.000 ευρώ ετησίως. Φυσικά συγκρίσεις μεταξύ των δυο περιόδων δεν μπορούν να γίνουν.

Πηγή: https://www.press-news.gr/

Ετικέτες

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας