Απόψεις

Η ώρα της πρώτης λαϊκής κρίσης ήρθε

Η συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων υπογράφηκε στις Πρέσπες, το γεύμα παρατέθηκε στα Σκόπια και οι κυβερνώντες νόμισαν, ότι όλα έληξαν «καλώς». Το ότι στο Πισοδέρι έγινε μάχη μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, ουδόλως έδειξε να απασχολεί την Κυβέρνηση. Γιατί;

Είναι απλό. Εδώ και καιρό, έχουν έτοιμη μία λέξη, την οποία την εκστομίζουν, εναντίον του οποιουδήποτε κάνει κάτι που δεν αρέσει και … ¨καθαρίσανε¨. Όποιος τολμάει, να εκφέρει αντίθετη άποψη από την Κυβερνητική, είναι απλά «φασίστας»! Και ποιος υπάρχει καταλληλότερος από έναν Κυβερνητικό βουλευτή και υπουργό, για να απονείμει τον τίτλο του «φασίστα»;

Εθνική ασφάλεια και Εθνικές υπηρεσίεςTης Θάλειας Χούντα

Ο κόσμος που άρχισε να διαγράφεται από τον κυβερνητικό εταίρο, ο κόσμος που φωνάζει στους δρόμους, ο κόσμος που αρθρογραφεί εναντίον της συμφωνίας αυτής, είναι όλοι «φασίστες».

Πρόκειται για έναν χειρισμό, ο οποίος σε ήρεμες καταστάσεις θα προκαλούσε μόνο χλεύη, ίσως και γέλιο. Τώρα όμως, που οι εκστομούντες τον χαρακτηρισμό αυτό έχουν την ηγεσία της Χώρας, προκαλείται ανησυχία, θυμός και πολλά ερωτηματικά, για το τι μέλλει γενέσθαι. Καμία σοβαρότητα, κανένα ίχνος ντροπής. Όποιος δεν βαδίζει μαζί μας, τον σπιλώνουμε πολιτικά και ηθικά.

Η Κυβέρνηση έχει ξεχάσει, ότι υπάρχει από τον λαό, λειτουργεί για το καλό του λαού και κρίνεται από τον λαό. Και τώρα, ο λαός έχει καταλήξει στην κρίση του και είναι εν αναμονή των επερχόμενων εκλογών. Μέχρι τότε, ας το πάρουν απόφαση οι κυβερνώντες, ότι θα έρχονται αντιμέτωποι με τον λαό και την λαϊκή οργή, σαν άμεση συνέπεια αποκλειστικά των δικών τους ενεργειών.

Οι «έξυπνες» ατάκες και οι «έξυπνοι» χειρισμοί αποδείχθηκε, ότι δεν βγαίνουν σε καλό. Ας ρωτήσουν τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Πηγή: https://www.moneypress.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας