Σώματα Ασφαλείας

Παράδοση – Παραλαβή Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.

Με κάθε επισημότητα και κατά το προβλεπόμενο πρωτόκολλο έλαβε χώρα στην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. στους Θρακομακεδόνες η τελετή παράδοσης και παραλαβής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Ο νέος Αρχηγός Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας παρέλαβε και επισήμως την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης αλλά και της σοβαρότητας που οι περιστάσεις επιβάλλουν. Στην ημερήσια διαταγή που ανέγνωσε, ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία για την επιλογή του προσώπου του στην θέση του Αρχηγού, όλο το αστυνομικό προσωπικό για το έργο του, αναφέρθηκε στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές για την χώρα μας και κλείνοντας – κερδίζοντας τις εντυπώσεις από τους παρευρισκόμενους – έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους δασκάλους και καθηγητές του, οι οποίοι, πέραν της μόρφωσης που του έδωσαν, διαμόρφωσαν και τον χαρακτήρα του.

Η όλη τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Π. Κουρουμπλή, του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Ν. Τόσκα, εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, του Δικαστικού και Εισαγγελικού κλάδου με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ι. Ντογιάκο και τον Εισαγγελέα Εφετών Π. Καψιμάλη και πλήθους ανωτάτων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και αντιπροσωπειών όλων των όπλων του ΓΕΕΘΑ.

Οι ευχές, που από καρδιάς θα συνοδεύουν στην θητεία του τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., είναι καλή δύναμη στα καινούργια του καθήκοντα και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Δείτε το πλούσιο και αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Gorganews.gr:

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας

Η άφιξη του ΑΝ. Υπουργού Εσωτερικών Ν.Τόσκα 

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι

Η σημαία της ΕΛ.ΑΣ προσέρχεται στο χώρο της τελετής 

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και το επιτελείο του

Η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ 

Παρέλαση Δόκιμων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ

Μια ζεστή συζήτηση με τον Αρχηγό στην Δεξίωση

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας