Ένοπλες Δυνάμεις

Πειθαρχικός έλεγχος, για πρώτη φορά, για τον Π. Αδακτυλίδη …

της Θάλειας Χούντα

Τα γεγονότα που αφορούν τον Συνταγματάρχη Παύλο Αδακτυλίδη, συνολικά η συμπεριφορά του σαν στρατιωτικού, οδηγούν πλέον υποχρεωτικά στην σωστή κατεύθυνση.

Είχα καταθέσει στον Αρχηγό της Εθνοφρουράς σχετική αίτησή μου:

«Προς: Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς
Αντιστράτηγο Η. Λεοντάρη

Α Ι Τ Η Σ Η
Θάλειας Χούντα του Αναστασίου, κατοίκου Αθηνών, οδός … αρ. …
——————————–
Παρακαλώ, όπως με ενημερώσετε άμεσα με την λήψη της παρούσας μου, σχετικά με τις ενέργειές σας και την πορεία των από … -2017 και …-2017 αναφορών μου, οι οποίες αφορούν τον συνταγματάρχη Παύλο Αδακτυλίδη, που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά.
Αθήνα 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η αιτούσα»

Σαν απάντηση, ενημερώθηκα, μέσω της ΕΛ.ΑΣ. λόγω χώρας του εξωτερικού που υπηρετεί, ότι θα ληφθούν τα προβλεπόμενα πειθαρχικά μέτρα και άμεσα θα διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος.

Ήρθε λοιπόν η ώρα, που ο καθένας θα κριθεί για τις θέσεις του αλλά και πως τις αποδεικνύει. Τι το καλύτερο, από το να σου δίνουν την ευκαιρία, να προσκομίσεις έγγραφα – όχι μόνο λόγια – και να υπερασπιστείς την άποψή σου, επώνυμα, νόμιμα και ενυπόγραφα.

Γιατί μέχρι σήμερα, μόνο η «βαρύγδουπη σιωπή» είχε ακουστεί.

Για πρώτη φορά, όχι πια από την πολυθρόνα του υπουργικού γραφείου αλλά «αντρίκια» και ευθέως.

Χωρίς ¨περίεργες¨ διασυνδέσεις, χωρίς ¨περίεργες¨ παρεμβάσεις και χωρίς ¨περίεργα¨ σχόλια.

Όλα Επίσημα.

Έχουν το νου τους οι φύλακες …

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας