Οικονομία

Πόσα χρήματα έβγαλε η Μελάνια Τραμπ το 2017;

Η απάντηση δίνεται μέσω της φορολογικής δήλωσης του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Πολλά στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του ίδιου αλλά και της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, περιείχε η φορολογική δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

melania income

Σύμφωνα με τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου, η Μελάνια Τραμπ εισέπραξε ένα ποσό μεταξύ 100.000 και 1.000.000 δολαρίων από πνευματικά δικαιώματα από το πρακτορείο φωτογραφιών Getty Images την προηγούμενη χρονιά.

Το ζεύγος Τραμπ έχει πολλές φωτογραφίες στην πλατφόρμα της Getty, όπου ποζάρουν στα διάφορα σπίτια και γραφεία τους, ενώ η εταιρεία διαθέτει και κάποιες φωτογραφίες από την ντουλάπα της Μελάνια στο σπίτι τους, στον Πύργο Τραμπ.

Στην φορολογική της δήλωση της Μελάνια αναφέρονται, ακόμα, οι τρεις εταιρείες που σχετίζονται με τις, πλέον «νεκρές», επιχειρήσεις κοσμημάτων και καλλυντικών, που της προσέφεραν ελάχιστο εισόδημα το 2017.

Το τέταρτο και το πέμπτο στοιχείο της φορολογικής δήλωσης σχετίζονται με διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν, το οποίο η Μελάνια αγόρασε από το διοικητικό συμβούλιο του κτιρίου για περίπου 1,5 εκατομμύριο δολάρια τον Ιανουάριο του 2016, σύμφωνα με τις ενημερωτικές ιστοσελίδες σε θέματα real estate, The Real Deal και City Realty.

Φωτογραφία: Office of Government Ethics
Πηγή: https://www.fortunegreece.com

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας