Η Κραυγή του Ενστόλου

Ποτέ ξανά

του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου

Χρειάστηκε ένας θάνατος, αυτός του Παύλου ΦΥΣΣΑ τον Σεπτέμβριο του 2013, για να συγκινηθεί η Πολιτική Τάξη και να συνειδητοποιήσει πως η ψευτοαντισυστημική ΣΥΜΜΟΡΙΑ με την επωνυμία «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΔΕΝ ήταν μια συνηθισμένη Ακροδεξιά Οργάνωση αχαλίνωτα μισαλλόδοξη και πατριδοκαπηλική.

Ήταν ένας ΕΣΜΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ, οργανωμένων σε ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ και ΔΕΣΠΟΤΙΚΑ καθοδούμενων από τον Αρχηγό τους, μια ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ του Adolf HITLER, που η λατρεία τους για τη βία εκπορευόταν από την πίστη τους στις Ρατσιστικές Ιδέες του Ναζισμού.

Η πίστη αυτή είχε δηλωθεί ποικιλότροπα:

Α) Με την υπερήφανη δήλωση του Νικόλαου ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ότι αυτός και οι υποτακτικοί του, τώρα αλληλοβρίζονται σαν απατεώνες, είναι τα παιδιά των ηττημένων του 1945 δηλαδή των Ναζιστών και των Φασιστών που μακέλεψαν τον κόσμο και γέμισαν ΒΙΑΝΝΟΥΣ και ΔΙΣΤΟΜΑ την Ελλάδα.

Β) Με τα tattoos στο σώμα Βουλευτών, στο ένα φουσκωμένο μπράτσο το «SIEG HEIL», στο άλλο η Σβάστικα (卐) η οποία τάχα συμβολίζει τον έρωτα των Χρυσαυγιτών για την Ελληνική Αρχαιότητα όπως συμβαίνει δα και με όλους τους Ναζιστόφρονες της Οικουμένης οι οποίοι ως γνωστόν δηλώνουν φανατικοί ακόλουθοι του Αρχαιοελληνικού πνεύματος.

Γ) Με τα Ναζιστικά Λάβαρα και Θούρια που συνόδευαν απαραιτήτως τις Χρυσαυγίτικες πανηγύρεις.

Δ) Με το να εμφανίζονται με τις Ναζιστικές στολές που φορούσαν τότε οι ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ χαλαστές της τότε Γερμανικής Δημοκρατίας και να φωτογραφηθούν με το χέρι τους να χαιρετά Ναζιστικά και δίπλα το καημένο το εγγόνι τους ντυμένο επίσης στα Ναζιστικά και με το χεράκι του μιμητικά υψωμένο στον χαιρετισμό των Heinrich Luitpold HIMLER και Otto Adolf EICHMANN.

Για σας ΑΘΛΙΟΙ Χρυσαυγίτες το AUSCHWITZ – BIRKENAU ή τα Καλάβρυτα ΔΕΝ σημαίνουν τίποτα;

Ήταν για εσάς μια απλή Αποκριάτικη ή Θεατρική παράσταση;

Χρειάστηκε μια ΣΤΥΓΝΗ δολοφονία για ν’ αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε οι ΠΑΝΤΕΣ ότι δεν έχουμε να κάνουμε με προστάτες γιαγιάδων στα Α.Τ.Μ, ούτε με χαζοχαρούμενα προσώπατα του laif-stail αλλά με ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ Αντιφασιστών, Μεταναστών και αντικανονικών κάθε είδους.

Ότι η πιθανολόγηση για μια σοβαρή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ήταν απλώς αβυσσαλέα άκριτη αλλά ενέτασσε το Μόρφωμα, έτσι ακριβώς όπως ήταν, στο κανονικό Δημοκρατικό Πολιτικό Σύστημα.

Με την σημερινή ανακοίνωση της ετυμηγορίας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ολοκληρώνεται μια Δίκη εμβληματική για τη Νομική και Πολιτική ιστορία ΟΧΙ ΜΟΝΟ της Ελλάδας αλλά και γενικά της Ευρώπης που αμήχανη βλέπει τις Ιδέες του Χιτλερισμού να τη μολύνουν.

Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί παρά να προσφέρει και τα δικά της όπλα στην ενίσχυση του μετώπου κατά του Φασισμού.-

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας