Ελλάδα

Με πρωτόγνωρη βία τα ΜΑΤ του Τσίπρα, κατά των Ελλήνων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Έπνιξαν ένα ολόκληρο χωριό στις Πρέσπες με χημικά – Τα ΜΑΤ απώθησαν τους Έλληνες που διαμαρτυρήθηκαν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Απαράδεκτη ήταν η στάση που κράτησαν καθ’όλη τη διάρκεια του πρωινού της Κυριακής στο χωριό Πισοδέρι των Πρεσπών, μία ανάσα από το σημείο όπου συντελέστηκε μία από τις μεγαλύτερες εθνικές ήττες των τελευταίων ετών.

Δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν κυρίως με χημικά κατά των συγκεντρωμένων Ελλήνων πατριωτών, προστατεύοντας εκείνους που πρωτοστάτησαν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Έλληνες όλων των ηλικιών έγιναν στόχος των χημικών από τα ΜΑΤ, με τις παρακάτω εικόνες να ολοκληρώνουν την μαύρη αυτή μέρα για τον ελληνισμό και μάλιστα σε μακεδονικό έδαφος:

Υπολογίζεται πως τουλάχιστον 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί, οδηγήθηκαν στα νοσοκομεία της Καστοριάς και της Φλώρινας με αναπνευστικά προβλήματα και τραυματισμούς.

Μάλιστα στο protothema μεταφέρθηκε και η μαρτυρία μίας γυναίκας που στην προσπάθειά της να προστατέψει το ίδιο της το παιδί από την αδικαιολόγητη βία των ΜΑΤ, κατάφεραν να της σπάσουν το χέρι.

Η ίδια μεταξύ άλλων κατήγγειλε:

«Άνδρας των ΜΑΤ με άρπαξε όταν πήγα να προστατεύσω ένα παιδί και μου έσπασε το χέρι με το γκλομπ και την ασπίδα του».


Πηγή: https://www.el.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας