Ελλάδα

Ρίο-Αντίρριο: Αγωνία για τη γυναίκα που φέρεται να πήδηξε από τη γέφυρα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται  από το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και φέρεται να πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Άκαρπες ήταν οι προσπάθειες εντοπισμού της γυναίκας από το λιμενικό καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, με τις έρευνες να συνεχίζονται την πρώτη μέρα του χρόνου, με το πρώτο φως της ημέρας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tempo24.gr ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών, Δ. Κυριακουλόπουλος, όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο με το μεγαλύτερο ύψος.

Η γυναίκα φέρεται να στάθμευσε το αυτοκίνητό της μεταξύ του δεύτερου και τρίτου πυλώνα της Γέφυρας, βγήκε και πήδηξε στη θάλασσα.

Το περιστατικό φέρεται να έχει καταγραφεί από τις κάμερες κυκλοφορίας της γέφυρας γύρω στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου. Από τις καμερες κυκλοφορίας δεν ειναι δυνατόν να εξακριβωθεί αν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα. Ωστόσο φαίνεται οτι σταθμεύει το οχημα και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κάγκελα.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Δέσποινα Λάππα

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας