Εθνικά Θέματα

Σκοπιανά ΜΜΕ: Δολοφονία εν ψυχρώ του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ενημερωτικές ιστοσελίδες των Σκοπίων, αναφέρουν ότι οι αλβανικές αρχές προσπαθούν να αποκρύψουν στοιχεία για τη δολοφονία του 35χρονου Έλληνα, Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Επικαλούνται δηλώσεις του δικηγόρου Κώστα Γιοβανόπουλου που λέει ότι οι αλβανικές αρχές παρενέβησαν στο άψυχο σώμα του Κατσίφα και ότι οι Έλληνες εκπρόσωποι ανέφεραν ότι τα θανάσιμα τραύματά του είχαν ραφτεί με σκοπό να σβηστούν ίχνη που θα μπορούσαν να τεκμηριώσουν συμπεράσματα,  όχι αυτά, που ισχυρίζονται οι Αλβανοί.

Νωρίτερα, όπως σημειώνεται, οι αλβανικές αρχές αρνήθηκαν στην ελληνική πλευρά να δει τη σορό του νέου άνδρα, αλλά μετά από διπλωματική πίεση, επιτράπηκε μια σύντομη ματιά.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της αλβανικής αστυνομίας, σκοτώθηκε από δύο σφαίρες στο στήθος, ενώ σύμφωνα με τους φίλους του, την οικογένειά του και τον δικηγόρο του, σκοτώθηκε εν ψυχρώ.

«Στο σώμα του δεν υπάρχουν άλλα εμφανή τραύματα στα πόδια ή στα χέρια, εκτός από τις δύο σφαίρες στο στήθος, που υποδηλώνει ότι η αλβανική αστυνομία δεν έκανε καμία προσπάθεια να τον συλλάβει, αλλά είχε εντολή να τον σκοτώσει», ανέφερε ο δικηγόρος.

Η όλη συμπεριφορά των αλβανικών αρχών, σημειώνει το δημοσίευμα, δείχνει ότι προσπαθεί να αποκρύψει στοιχεία από τη δολοφονία του Έλληνα στις Βουλιαράτες.

The Hellenic Information Team

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας