Κυρίως Θέμα Πολιτική

Στα δικαστήρια οδηγεί η Θάλεια τους Καμμένο – Βίτσα για το σκάνδαλο Αδακτυλίδη

Το να βάλλει κανείς εναντίον των «ισχυρών» και να προσπαθήσει να φέρει την κάθαρση στο πιο βαθύ κομμάτι του Κράτους (στους ένστολους) δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση.
Ειδικά, όταν οι υποθέσεις έχουν να κάνουν με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και τα εκατομμύρια που περνάνε, με μαγικό τρόπο, στους διαδρόμους του, ο κώδικας σιωπής αποτελεί τη συνηθισμένη πρακτική.
Μια γυναίκα, η Θάλεια Χούντα, έχει βαλθεί να διαψεύσει τη πεπατημένη, μή διστάζοντας να συγκρουστεί με τις κορυφές της πολιτικής ηγεσίας τόσο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όσο και του Εθνικής Αμύνης.
Χθες, κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Υπουργού Π. Καμμένου και του αναπληρωτή του Δ. Βίτσα, για να δώσουν, επιτέλους, ενώπιον της δικαιοσύνης μια σαφή απάντηση στο μεγάλο ερώτημα που σχετίζεται με την αποκάλυψη που το GorgaNews έκανε σχετικά με τον κατηγορούμενο, σε υπόθεση υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος, Π. Αδακτυλίδη, σημερινό σύμβουλο του Υπουργού Ν. Τόσκα και εν ενεργεία Συνταγματάρχη.
Γιατί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν έχει κινήσει τις πειθαρχικές διαδικασίες για τον εν ενεργεία Συνταγματάρχη Π. Αδακτυλίδη, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος άνω των 7.000.000 ευρώ, την ώρα που προβαίνει σε ανάλογες ενέργειες, για ασήμαντες αφορμές, εναντίον των μάχιμων στρατιωτικών που υπηρετούν στις μονάδες της παραμεθορίου;
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που παραμένει στο απυρόβλητο;
 
Θα σας κρατάμε ενήμερους…

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας