Πολιτική

Στη Ν.Δ ο Γιάννης Καλλιάνος

Στη Νέα Δημοκρατία προσχωρεί το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος.

Ο ίδιος δήλωσε συγκεκριμένα: «Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία. Πήρα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα. Πρυτανεύει στην απόφασή μου η βούληση να αγωνιστώ για την απομάκρυνση από την εξουσία της σημερινής αναξιόπιστης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Παρακολούθησα με προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των  πολιτικών αρχηγών από το βήμα της ΔΕΘ. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη Συμφωνία Αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις  για την έξοδο από την κρίση, είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας. Πιστεύω στην ανανέωση της πολιτικής ζωής, στην αξιοκρατία και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες στη χώρα μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλλιάνος αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων τον περασμένο Αύγουστο μετά από έντονη διαφωνία που είχε με τον κ. Βασίλη Λεβέντη για την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος. Ο τότε εκπρόσωπος τύπου και στενός συνεργάτης του κ. Λεβέντη, διαφώνησε με την τακτική προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Αλέξη Τσίπρα θεωρώντας ότι εξοργίζει τους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων. Ως σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει αποτέλεσε αυστηρή ανακοίνωση του κατά του κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη για τον ΕΝΦΙΑ.

Η ανακοίνωση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Λεβέντη που φέρεται να είπε προς τον συνεργάτη του πως «αν ξαναγράψεις τέτοιες ανακοινώσεις και ξαναεπιτεθείς στον κ. Αλεξιάδη και στον Σύριζα θα σε διώξω από το κόμμα».

Ετικέτες

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν