Άμυνα Διπλωματία

Στην Ελλάδα «ξεφορτώνει» ο Ερντογάν τους ηττημένους Τζιχαντιστές της Ιντλιμπ..

Η μετακίνηση πληθυσμού που γίνεται στην Ελλάδα και η οποία θα πραγματοποιηθεί κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, θα υπάρξει και ένα μεγάλο πρόβλημα, οι υποστηριζόμενοι από την Τουρκία Τζιχαντιστές

Η πτώση της Ιντλιμπ είναι θέμα χρόνου και αυτό θα συμβεί είτε με την σφαγή των Τζιχαντιστών από τους Σύριους και τα ρωσικά αεροσκάφη, είτε θα μείνει ένας διάδρομος για να καταφύγουν στην Τουρκία. Όμως οι περισσότεροι από αυτούς δεν θέλουν να παραμείνουν στην Τουρκία αφού είναι πέρα από βέβαιο ότι θα κυνηγηθούν.Τζιχαντιστές περνούν από την Συρία στην Τουρκία για να ζητήσουν διάδρομο προς την Ευρώπη.

Την Παρασκευή το πρωί περίπου χίλιοι τζιχαντιστές πέρασαν από την Συρία στην Τουρκία μέσω του μεθοριακού σταθμού Bab al-Hawa και διαδήλωσαν ζητώντας από την Άγκυρα να τους αφήσει ανοιχτό διάδρομο προς το Αιγαίο ώστε να περάσουν στην Ελλάδα. Αν η Τουρκία το επιτρέψει αυτό, περισσότεροι από 10.000 τζιχαντιστές θα προσπαθήσουν να περάσουν στα Ελληνικά νησιά και την Θράκη.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στην πηγή

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post