Πολιτική

Τι κρύβει άραγε το βιβλίο του πρώην FBI για τη Χίλαρι και τον Τραμπ;

Φαίνεται πως ο πρώην διευθυντής του FBI που εκδιώχθηκε από τον Τραμπ αποφάσισε να ρίξει φως στο τι συνέβη τελικά στις αμερικανικές εκλογές του 2016, μετά την εκδοχή που πρόβαλε η Χίλαρι Κλίντον, μέσω του βιβλίου της με τον γλαφυρό τίτλο… «Τι συνέβη».

Ο Τζέιμς Κόμεϊ θα προτίθεται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον ρόλο του στις αποκαλύψεις για τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον και τις υποτιθέμενες σχέσεις Μόσχας – Τραμπ, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το ρωσικό Sputnik.

Η απόφαση του Κόμεϊ να μην κινηθεί κατά της Κλίντον, η οποία στρέφεται εναντίον του και εναντίον της Μόσχας στο βιβλίο της για να δικαιολογήσει την ήττα της στις εκλογές, αποτελεί το αντικείμενο έρευνας από το Κογκρέσο.

Εξετάζονται στοιχεία για την εξεύρεση αποδείξεων σχετικά με τις φημολογούμενες επαφές αξιωματούχων του στρατοπέδου Τραμπ με τη Ρωσία. Επικεφαλής των ερευνών είναι ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μούλερ που αντικατέστησε τον Κόμεϊ. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει χαρακτηρίσει την έρευνα «κυνήγι μαγισσών», ενώ η Μόσχα διαψεύδει κάθε εμπλοκή της στις αμερικανικές εκλογές.

Πηγή: https://www.defence-point.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας