Ελλάδα

Τι Ξάνθη, τι Καμπούλ – Εικόνες ΣΟΚ!

Στην Γλαύκη της Ξάνθης,

οι Μουσουλμάνοι μαθητές με την βοήθεια και την υποστήριξη του τοπικού Ιμάμη, οργάνωσαν μια εκδήλωση η οποία μας φέρνει στο μυαλό, εικόνες από το Αφγανιστάν στην κυριολεξία.

Σε αυτή την εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε, ο Τούρκους πρόξενος Ιμπραήμ Σακλί και ο….βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Η Ελλάδα πλέον περισσότερο θυμίζει μια χώρα της Μέσης Ανατολής, παρά της Ευρώπης και αυτό δεν είναι ψέμα. Εκτός από το ότι στην Θράκη, οι Τούρκοι αλωνίζουν και περνάνε ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους στους Έλληνες Μουσουλμάνους, πλέον απροκάλυπτα κοινοποιούν τις επιδιώξεις τους, για την Ισλαμοποίηση της χώρας.

Παρακάτω ακολουθούν εικόνες, τις οποίες είδαμε στο tourkikanea.gr

Βγήκαν οι χατζάρες!!!

Στην παραπάνω εικόνα, τα παιδιά φαίνεται να κάνουν εικονικούς….αποκεφαλισμούς (;)

Η εκδήλωση…τιμήθηκε!!!

Οι παραπάνω εικόνες, θα μπορούσαν να είναι από την Καμπούλ ή από κάποια άλλη Ισλαμική πόλη, αλλά δυστυχώς είναι από την Θράκη μας.

Αυτή η εξέλιξη είναι περιττό να πούμε ότι είναι, εξαιρετικά επικίνδυνη για την επιβίωση του Έθνους. Η Ελλάδα έχει αλλάξει για πάντα και όχι προς το καλύτερο φυσικά, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας και η καθεμιά. Από ότι φαίνεται όμως, κανένας δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην χώρα!

Ποιο είναι το μέλλον που μας περιμένει; Μήπως θα πρέπει να μάθουμε και στίχους από το…..Κοράνι;

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας