Ελλάδα

Την ίδια μέρα που ο Ερντογάν ανακοινώνει «ζώνη ασφαλείας» στη Συρία , στην Μυτιλήνη υφίσταται ανεξέλεγκτη κατάσταση!

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ή τίποτε άλλο ;
Όποιος έδωσε νέο αέρα στην διαταραγμένη προσωπικότητα θα είναι υπόλογος απέναντι στην ιστορία όταν αυτή θα γράφει την επικαιρότητα των ημερών μας.

«ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ο κ. Ερντογάν δήλωσε : Η τουρκική «ζώνη ασφαλείας» στη Συρία θα μπορούσε να επεκταθεί
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου προτού αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, όπου θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ο Ερντογάν δήλωσε πως η τουρκική «ζώνη ασφαλείας» στην περιοχή θα μπορούσε να επεκταθεί σε μια περιοχή 5.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.
Η Τουρκία ξεκίνησε τον περασμένο μήνα επιχείρηση στη βόρεια Συρία με την ονομασία «Ασπίδα του Ευφράτη», με σκοπό την εκκαθάριση της τουρκο-συριακής μεθορίου από το Ισλαμικό Κράτος και την ανακοπή της προέλασης μαχητών των Κούρδων της Συρίας.»
imerisia.gr 19 Σεπτεμβρίου 2016

Σίγουρα ο σουλτάνος οσμίζεται κενά στην εκλογική αναμέτρηση της Αμερικής και θέλει να προκαταλάβει θέσεις, ως γνωστόν αρπακτικό που είναι.
Γιατί στην χρονική αυτή συγκυρία εδώ και μερικά 24 ώρα έχουμε επαναλαμβανόμενες αρνητικές εξελίξεις στο νησί της Λέσβου με αποκορύφωμα αυτό που συνέβη πριν λίγες ώρες;
Υπάρχει κρίση προσφυγικής διαχείρισης ή τρέχει κάτι άλλο που έχει σχέση με τις γεωπολιτικές βλέψεις του Ερντογάν;
«Πάνω από 5.500 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται εδώ και μήνες εγκλωβισμένοι στο νησί ζητούν να τους επιτραπεί να φύγουν
Ανεξέλεγκτη κατάσταση στη Λέσβο: Χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους -Φωτιά στο hotspot της Μόριας

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο hotspot της Μόριας, όπου ξέσπασε πυρκαγιά, ενώ το εγκατέλειψαν εκατοντάδες πρόσφυγες.
Η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη, σύμφωνα με το lesvosreport.gt. Τα επεισόδια πήραν εκρηκτικές διαστάσεις που ξεκίνησαν από το μεσημέρι στο χοτ σποτ της Μόριας. Το βράδυ σημειώθηκε γενικευμένη εξέγερση με φωτιές και καταστροφές σε δεκάδες καταλύματα ενώ το κέντρο εκκενώθηκε.
Λίγο πριν από τις 23:30 η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι κατασβέστηκε η φωτιά που είχε ξεσπάσει σε σκηνές και κοντέινερ του hotspot.»
Πηγή: iefimerida

Το κακό στην Συρία ξεκίνησε .
Και είναι κακό γιατί η εκεχειρία τελείωσε άδοξα και ο ένας βαράει τον άλλον δίχως να ξέρει ποιον κτυπάει.
Τελικά το «τουρκικό δαιμόνιο» υπερισχύει έναντι όλων προς στιγμή για αυτό μίλησε και ο μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης Αντώνιος:
«όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!» και το επανέλαβε πολλές φορές «εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει…»
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011 hggiken.pblogs

Εμείς προς το παρόν αντί να προσευχόμαστε και να γρηγορούμε παρακολουθούμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας