Αρχή Δια του Αρχηγού Σώματα Ασφαλείας

Η τήρηση της «εικόνας» τουλάχιστον … εκτός ΕΛ.ΑΣ.

της Θάλειας Χούντα

Νομίζω, ότι πρέπει, να αρχίσει εντατικά φροντιστήρια ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση του πτυχίου του σαν Δάσκαλος, προς κάποιους ανώτατους του Αρχηγείου.

Όταν και ο πιο απλός πολίτης γνωρίζει και παρίσταται στα Δικαστήρια με πληρεξούσιο Δικηγόρο, ¨δεν είναι εικόνα¨ η παρουσία ανώτατου αξιωματικού μόνου του. Και ο ίδιος, κατά την εκδίκαση υποθέσεως, ένιωθε ¨άβολα¨, μή γνωρίζοντας τι πρέπει, να πει και τι πρέπει, να κάνει αλλά και οι υπόλοιποι παριστάμενοι στην δικαστική αίθουσα ένιωσαν … κάπως, με την εικόνα αυτή. Το γιατί το έκανε αυτό, ήταν δική του επιλογή, όπως ήταν και δικαίωμά του.

Όταν όμως κάνεις κάτι, υπό την ιδιότητα και την θέση του ανώτατου, καλό και πρέπον είναι, να το υπερασπίζεις με σθένος και τον ενδεδειγμένο τρόπο και όπου αλλού χρειαστεί.

Και για να μην ¨ανησυχείς¨ για την ασφάλειά μου Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ., την τρέχουσα εβδομάδα θα κινούμαι στην περιοχή των «ορίων ΓΑΔΑ», μαζεύοντας στοιχεία για κάποια πολύ ενδιαφέροντα θέματα και θα συναντηθώ (εκτός γραφείων όπως πάντα) με αρκετούς αστυνομικούς.

Αν αλλάξει κάτι, θα ενημερώσω εγώ … Μπορεί, οι καλοθελητές να μην προλαβαίνουν!

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας