Απόψεις

Το ηθικό πλεονέκτημα και η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ η «φωτογραφική» τροπολογία που αίρει το ασυμβίβαστο βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή, για να διαπιστώσουμε ότι το περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς έχει πάει προ πολλού περίπατο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο Γιάννης Ευαγγελίδης

Στα τέσσερα και πλέον χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες που εξαπατήθηκαν συστηματικά και πολλαπλώς από τον Αλ. Τσίπρα και τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να καταλάβουν πάρα πολύ καλά ότι το μόνο που ενδιαφέρει τους συριζαίους είναι να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Με μία κυβερνητική πλειοψηφία- κουρελού και βουλευτές που ψηφίστηκαν όταν βρίσκονταν σε άλλα κόμματα και τώρα θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, είτε για τις ευρωεκλογές είτε στις εθνικές εκλογές.
Προφανώς και δεν δικαιούνται να μιλάνε για ηθικό πλεονέκτημα οι άνθρωποι που όλο αυτό το διάστημα έχουν αναγάγει σε επιστήμη το πολιτικό ψέμα και την υποκρισία, που και στο παρελθόν συνυπήρχαν ως στοιχεία στις κυβερνήσεις, αλλά ουδέποτε σε τέτοιο βαθμό στην πολιτική ιστορία του τόπου.

Εχουμε ξαναγράψει ότι σημασία για τους συριζαίους δεν έχει τι κάνεις αλλά τι λες. Και στα λόγια είναι όντως πάρα πολύ καλοί. Με τις πράξεις τους όμως κατέστρεψαν τη χώρα, διέλυσαν την οικονομία, φόρτωσαν τους πολίτες με πρόσθετα βάρη που δεν αντέχουν να σηκώσουν στους ώμους τους, απομάκρυναν τους επενδυτές, υποβάθμισαν δραματικά την Υγεία, ισοπέδωσαν την Παιδεία, χειροτέρεψαν τις συγκοινωνίες, περιόρισαν την προστασία της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, έκαναν σοβαρές εκπτώσεις στα εθνικά μας συμφέροντα και ευτέλισαν την πολιτική ζωή του τόπου.

Από δεσμεύσεις και υποσχέσεις τα πηγαίνουν εξαιρετικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην εφαρμογή και την υλοποίησή τους, όμως, αποδείχθηκαν όχι μόνο ανακόλουθοι, αφού άλλα έταζαν και άλλα έκαναν, αλλά κυρίως επικίνδυνοι για τη χώρα και τους πολίτες.
Ο Αλ. Τσίπαρς αγωνιά για να επιβιώσει πολιτικά λίγους μήνες ακόμα, όμως η παραμονή της κυβέρνησής του στην εξουσία έχει περαιτέρω αρνητικές επιπτώσεις για την πατρίδα μας.

Πηγή: https://www.eleftherostypos.gr

Ετικέτες

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας