Εθνικά Θέματα Κυρίως Θέμα

Το παραδέχονται – Τουρκία: «Η Ελληνική πολεμική αεροπορία είναι ανώτερη» (vid)

Τουρκία: Σάλο προκάλεσε Τούρκος στρατιωτικός ε.α. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της «γειτονικής» χώρας, παραδέχθηκε πως η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι ανώτερη από την τουρκική.

Τουρκία: Από την στιγμή που έκανε την συγκεκριμένη δήλωση, δημοσιογράφοι, στρατιωτικοί και πολιτικοί τον έβαλαν στη «μαύρη λίστα».

Όμως όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί, απόστρατοι και μη, γνωρίζουν πως τα ελληνικά «φτερά» έχουν την απόλυτη υπεροχή στο Αιγαίο.

«Η αεροπορική δύναμη της Ελλάδας είναι ισχυρή. Τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη μπορούν να έρθουν στην Άγκυρα και να χτυπήσουν τις εγκαταστάσεις της αμυντικής βιομηχανίας μας».

Και συμπλήρωσε ο Erdoğan Karakuş: «Δυστυχώς θα το ξαναπώ, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι σχεδόν ανώτερη».

Η Ελληνική πολεμική αεροπορίας, αν υλοποιηθούν όλα τα προγράμματα που έχουν εξαγγελθεί και με δεδομένη την ικανότητα των Ελλήνων πιλότων, θα κυριαρχεί σχεδόν σε ολόκληρη την ΝΑ Ευρώπη, ως η πιο ισχυρή αεροπορική «μηχανή», τρομάζοντας εχθρούς και «φίλους» και αυτό το γνωρίζουν καλά οι Τούρκοι, διότι είναι γνωστό ότι όποιος κυριαρχεί στον αέρα, ελέγχει και μεγάλο κομμάτι σε θάλασσα και στεριά.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: pentapostagma.gr.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας