Εθνικά Θέματα

Τούρκοι: Ο Ερντογάν θέλει να κάνει την Τουρκία Βόρεια Κορέα – Ξεφεύγουν Ελλάδα – Ισραήλ

Διονύσης Αντωνέλλος

Τούρκοι: Πνέει μένεα κατα του Τούρκου προέδρου η τουρκική αντιπολίτευση, αναγάγοντάς τον στο μεγαλύτερο πρόβλημα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το boldmedya.com, ο Ερντογάν προσπαθεί να κάνει την Τουρκία μία Βόρεια Κορέα στα παράλια της Μικράς Ασίας, οδηγώντας τους γείτονές της στην μοναδική επιλογή που έχουν, να αυξήσουν την στρατιωτική τους ικανότητα, απομονώνοντας την Άγκυρα.

Οι Τούρκοι τονίζουν πως οι πολιτική του Ερντογάν έχει διαταράξει την ισορροπία των εξοπλιστικών προγραμμάτων σε βάρος της Τουρκίας αφού η Ελλάδα εξοπλίζει την Πολεμική της Αεροπορίας με Rafale και F-35 ενώ το Ισραήλ ανανεώνει τον ναυτικό του στόλο.

Ελλάδα και Ισραήλ γίνονται υπερδυνάμεις σε αέρα και θάλασσα στην Ανατολική Μεσόγειο (σ.σ. το Ισραήλ είναι ήδη στον αέρα), σημειώνουν οι Τούρκοι, υπογραμμίζοντας πως η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της Τουρκίας.

Ο Ερντογάν κατάφερε με την πολιτική του, σημειώνει η τουρκική αντιπολίτευση, να στρέψει εναντίον του Ε.Ε. και ΗΠΑ.

Ο Τούρκος πρόεδρος, λένε οι Τούρκοι, ακολουθεί τη συμβουλή του Έλληνα Αριστοτέλη, δηλαδή, διεξάγει πόλεμο ώστε «να έχουν κάτι να κάνουν κάτι (σ.σ. οι Τούρκοι) και να χρειάζονται έναν σταθερό ηγέτη».

Πηγή: https://www.sportime.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας