Εθνικά Θέματα

«Τραβάει το σχοινί» η Τουρκία: Επίσκεψη Τσαβούσογλου στην περίκλειστη Αμμόχωστο [Εικόνες]

Ξενάγηση στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου έκανε ο Τούρκος ΥΠΕΞ, ο οποίος πραγματοποιεί παράνομη επίσκεψη στο ψευδοκράτος.

Ξενάγηση στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου έκανε ο Τούρκος ΥΠΕΞ, ο οποίος πραγματοποιεί παράνομη επίσκεψη στο ψευδοκράτος.

Την ξενάγηση ανέλαβε ο λεγόμενος ΥΠΕΞ των κατεχομένων, Κουντρέτ Οζερσάι, ο οποίος ενημέρωσε τον Τσαβούσογλου για τις «ενέργειες» των κατοχικών αρχών στην περιοχή, ενώ σχετική ενημέρωση έλαβε και από την «στρατιωτική ηγεσία» που συνόδευσε τον Τούρκο ΥΠΕΞ στην επίσκεψή του.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, εξάλλου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανήρτησε βίντεο με όλα τα στιγμιότυπα της παράνομής του επίσκεψης λίγο πριν την αναχώρησή του.

Σήμερα ο Τούρκος ΥΠΕΞ, είδε πρώτα τον Μουσταφά Ακιντζί ενώ στην συνέχεια παρέστη σε συνεδρίαση στρογγυλής τραπέζης η οποία πραγματοποιήθηκε στη λεγόμενη «Προεδρία» παρουσία της ψευδοκυβέρνησης. Εκεί, ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναμένεται να δώσει και την γραμμή της Άγκυρας σε ό,τι αφορά το Κυπριακό.

Για ακόμη μια φορά ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης του πρότεινε στο Κραν Μοντανά να προχωρήσουν σε λύση δυο κρατών.

Αμμόχωστος από ψηλά
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Αμμόχωστο
Ο Κουντρέτ Οζερσάι ξεναγεί τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Αμμόχωστο

Στο μεταξύ, σε ανάρτηση για την πρόταση για το ΦΑ, προέβη λίγο πριν την συνάντηση με Τσαβούσογλου, ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως αναμενόταν εξάλλου, η Τουρκία μίλησε. Εντολοδόχος ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.Οι ντιρεκτίβες ξεκάθαρες. Πρώτα άτυπη πενταμερής για ξεκαθάρισμα μορφής λύσης και μετά κατάληξη σε όρους αναφοράς για νέες συνομιλίες.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στην πηγή

 

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post