Σώματα Ασφαλείας

Τρεις σημειώσεις και δύο υστερόγραφα για μια, ακόμα, δικαστική νίκη της Θάλειας

της Θάλειας Χούντα

Σημείωση 1η: Η Είδηση
Ο τ. υποδιοικητής της Ασφάλειας Αττικής είχε καταθέσει αγωγή και εναντίον μου, γιατί ισχυριζόταν, μεταξύ άλλων, ότι τον συκοφάντησα. Η αγωγή του απορρίφθηκε πανηγυρικά. Το Δικαστήριο τον κάλεσε μάλιστα, να καταβάλει τα δικαστικά μου έξοδα. Άρα, οι απόψεις μου γι’ αυτόν κρίθηκαν αληθινές.

Σημείωση 2η: Το χρονικό της υπόθεσης
Ο τ. υποδιοικητής της Ασφάλειας Αττικής είχε διεξάγει πειθαρχική διαδικασία σχετική με υπόθεση μου, με τρόπο που κρίθηκε από εμένα δημόσια και φανερά. Ενδεικτικά και μόνο αναφέρω, ότι με ενέργειές μου έφτασε τελικά η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο να κάνει μήνυση στον «μάρτυρά» της!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι τελείως … τυχαία, την ημέρα που τελείωσε η συγκεκριμένη πειθαρχική διαδικασία, χωρίς φυσικά εγώ να το γνωρίζω, έγινε εναντίον μου απόπειρα ανθρωποκτονίας, με όσα έγιναν και ειπώθηκαν κατά την διάρκειά της.

Σημείωση 3η: Τι θα συμβεί;
Όλα στον αέρα!
Όσα και όσοι στηρίχθηκαν πάνω στην συγκεκριμένη πειθαρχική διαδικασία και σε αυτά που την ακολούθησαν, έχουν πλέον υπαρκτό νομικό και υπηρεσιακό πρόβλημα. Και είναι όχι μόνο πολλοί αλλά και πολύ υψηλά ιστάμενοι.
Μέχρι χθες, με ελαφρά τη καρδία, ισχυρίζονταν, ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα. Από σήμερα, με τα νέα νομικά δεδομένα, τι άραγε θα πουν;

Υστερόγραφό 1ο:
Με την Ασφάλεια Αττικής ειδικότερα, θα έχουμε την μεγάλη χαρά, να τα ξαναπούμε. Κάπως διαφορετικά βέβαια!

Υστερόγραφό 2ο:
Η μεγάλη και ωραία συνέχεια … αμέσως μετά τις Εορτές!

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας