Εθνικά Θέματα

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: Η Τουρκία προετοιμάζει κρίση με «όπλο» τους αλλοδαπούς

Η Τουρκία προετοιμάζει κρίση με »όπλο» τους αλλοδαπούς -Οι Τούρκοι για άλλη μία φορά ξεφεύγουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα. Η επίσημη «φωνή» του Ερντογάν, το κρατικό «Anadolu», κυκλοφορεί βίντεο με δήθεν κακή μεταχείριση μεταναστών από Έλληνες στρατιώτες και από το ΛΣ!

Μάλιστα έχουν κάνει «κοπτοραπτική»’, ενώνοντας παλιά βίντεο και τα παρουσιάζουν ως καινούργια! Βέβαια κανένα από τα βίντεο δεν έχει βάση, διότι ουδέποτε η Ελλάδα συμπεριφέρθηκε άσχημα στους αλλοδαπούς.

Φθάνουν στο σημείο οι Τούρκοι να αναφέρουν πως μόνο αυτοί συμπεριφέρονται σωστά στους «κακόμοιρους» μετανάστες!

Τι αναφέρουν:
«Έλληνες στρατιώτες πυροβολούν στον αέρα, ή ακόμα ρίχνουν πάνω στους μετανάστες σφαίρες. Τους αφήνουν να πνίγονται στο Αιγαίο, σε αντίθεση με το τουρκικό Λιμενικό που τους διασώζει.»

Τι κρύβεται όμως πίσω από την σημερινή κίνηση; Η Άγκυρα θέλει για άλλη μία φορά να κατηγορήσει την χώρα μας και να μας »σύρει» στο διεθνές δικαστήριο για δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων των μεταναστών, μεταδίδει το pentapostagma.gr

Το δυστύχημα βέβαια βρίσκεται στο ότι υπάρχουν κάποιοι στην Ευρώπη που υιοθετούν αυτές τις απόψεις!

Ταυτόχρονα η Τουρκία φανατίζει τους αλλοδαπούς και στην χώρα μας, οι οποίοι ως το »μακρύ χέρι» της ΜΙΤ, είναι έτοιμοι για »πόλεμο» εντός αστικού αστού!

Και όλα αυτά με το Oruc Reis να »σουλατσάρει» και να συνοδεύεται από πολεμικά »μία ανάσα» από το Καστελόριζο!

Πηγή: https://newsellada.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας