Εθνικά Θέματα

Βίντεο-Σοκ από τον ανοχύρωτο Εβρο: Ορδές παράνομων μεταναστών περνούν τα «σύνορα» από Τουρκία & κλείνουν οδικές αρτηρίες

Χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, σαν σε εκδρομή παράνομοι μετανάστες περνούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στο ύψος του Ορμένιου, Ορεστιάδας, όπως δείχνει το σχετικό βίντεο.

Η Ελλάδα ως γνωστόν είναι η μόνη χώρα των Βαλκανίων που δεν έχει ουσιαστικά σύνορα και όποιος θέλει μπορεί να περάσει σε ελληνικό έδαφος χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το μόνο ευχάριστο, της υπόθεσης είναι πως οι αλλοδαποί στη συνέχεια κατευθύνονται στη Βουλγαρία ή Ρουμανία, αλλά για πόσο αυτό;

Οι βουλγαρικές αρχές έχουν ήδη προειδοποιήσει πως θα στείλουν στα σύνορα με Τουρκία και Ελλάδα 11.000 στρατιώτες για να τα φυλάξουν.

Την ίδια ώρα και λίγο νοτιότερα στις Καστανιές του Έβρου, γύρω στους 40 με 50 παράνομους μετανάστες που απλά μπήκαν από τα αφύλαχτα σύνορα αφότου βρέθηκαν επί ελληνικού εδάφους έφτασαν με τα πόδια στο συγκεκριμένο σημείο.

Εκεί έκλεισαν το δρόμο, όπως θα έκαναν και στην πατρίδα τους κάνοντας κατάληψη και παραμένοντας στο σημείο για αρκετές ώρες.

Το φαινόμενο, που συμβαίνει για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα στην περιοχή των Καστανιών, «προβληματίζει» τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες πάντως εκτός από το να «προβληματίζονται» δεν κάνουν και τίποτα άλλο.

Το χειρότερο όλων είναι, όπως αναφέρει το e-evros.gr είναι η «παρουσία» στην περιοχή δικτύου υποδοχής(!) και υποστήριξης,

το οποίο διαθέτει ενημερωμένη λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ελληνικών μέσων ενημέρωσης, τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, για να κάνει γνωστές τις αφίξεις και τα αιτήματα των νεοεισερχόμενων μεταναστών!
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τα τουρκικά ΜΜΕ στην Αδριανούπολη έχει συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός παράνομων μεταναστών

οι οποίοι είναι έτοιμοι να περάσουν τα σύνορα, αφού έτσι και αλλιώς βλέπουν ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.

‘΄Όσο για τις εθνικότητες αυτές είναι από Μαρόκο, Αλγερία, Μπαγκλαντές, Ιράν, Παλαιστίνη, Αίγυπτο και Σρι Λάνκα.

Όπως φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό που προώθησαν οι ίδιοι στα ΜΜΕ στην πλειονότητά τους είναι νέοι άνδρες, αλλά μεταξύ τους διακρίνει κανείς και γυναίκες, ανήλικους, ακόμη και βρέφη.
Και για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα και να γελάσουμε έστω και λίγο βλέποντας αυτές τις ζοφερές εικόνες η Αστυνομία τούς περισυνέλεξε και τους μετέφερε στην Ορεστιάδα για τον σχηματισμό δικογραφίας!

Πηγή: https://difernews.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Gorga News

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας